İngilizler Cenk'te ısrarcı

Cenk Tosun Cyrstal Palace Premier Lig Transfer
Cenk Tosun Cyrstal Palace Premier Lig Transfer

Avrupa'da transferin son günlerine girilirken Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi. Dün İngiliz takımları Cyrstal Palace ve Newcastle United, siyah beyazlıların milli forveti Cenk Tosun için 11 milyon avro teklif etti. Bugün de İngilizlerin ısrarı devam ediyor.

GZT Dış Basın - İki İngiliz kulübü de transfer döneminin sonlarına doğru Beşiktaş'ın kapısını çalarken Cenk için 11 milyon avro önerdiler. Buna karşın Beşiktaş milli forvetin değerini 15 milyon avro olduğunu iki kulübe iletti.

Diğer yandan Premier Lig'den gelen bu teklifler Beşiktaş'ın kafasını karıştırmıyor değil. İki kulüpten biri miktarı yükseğe çekmeleri halinde Beşiktaş'ın oyuncuyu bırakması sürpriz olmayacak.

Cenk giderse ya Aboubakar ya Demba Ba

Cenk'in Beşiktaş'tan ayrılması halindeyse Beşiktaş, milli oyuncu yerine bir forvet transferini gündemine alacak. Şu an için İki alternatif konuşuluyor; biri Demba ba, diğeri ise geçen sene Beşiktaş'ta kiralık oynayan Aboubakar.

Ba bir süredir antrenmanlarına İstanbul'da devam ediyor. Diğer bir ihtimal ise Vincent Aboubakar'ın bonservisini Cenk'ten gelecek miktarla almak olarak gözüküyor.