İspanyolların Arda pişmanlığı

​İspanyolların Arda pişmanlığı
​İspanyolların Arda pişmanlığı

Barcelona'da Başakşehir'e transfer olan Arda Turan'ın, turuncu-lacivertli formayla ilk çıktığı maçta golle buluşması İspanyolları şaşkına çevirdi. İspanyolların saygın spor gazetesi Marca, Arda için "Sadece 25 dakika oynadı ve Barcelona'da atamadığı kadar güzel bir gol attı" yorumunu yaptı.

Bu sezon Barcelona'da forma şansı bulamayan ve sürpriz bir şekilde Başakşehir ile Türkiye'ye dönen Arda Turan, turuncu-lacivertli formayla çıktığı ilk karşılaşmada yıldızlaştı.

Bursa deplasmanında 25 dakika oyunda kalan Arda, 86'da çok şık bir atarken, milli futbolcunun ilk maçında attığı golün yankıları İspanya'ya kadar ulaştı.

Ülkenin saygın gazetelerinden Marca, Arda'nın golüne internet sitesinde yer verirken, milli futbolcunun performansından hayretle bahsetti:

  • "Sadece 25 dakika oynadı ve Barcelona’da atamadığı kadar güzel bir gol attı"

İspanyol futbolseverler de Arda Turan'ın gidişinden duydukları pişmanlığı dile getirdi:

  • - "Bana kalırsa Arda, Barcelona'da kalması gereken, farklı tipte bir oyuncuydu. Oynadığı zaman çok katkı veriyordu, neden böyle bir şey yaptılar anlamadım."
  • - "Arda sonunda Barcelona buhranını atlatıp, gerçek bir oyuncu gibi oynamaya başlamış."
  • - "Arda, Süper Lig için çok fazla bir oyuncu. Orada ortalığı kasıp kavuracaktır."
  • - "Arda'nın durumu James ile benzer. İki isim de teknik direktörlerince şans verilmeyerek gönderildi ancak ikisi de çok iyi oyuncu."

🇹🇷 Arda Turan, Afrin’deki Mehmetçiklerimizi unutmadı.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()