İşte Cristiano Ronaldo’yu meslektaşlarından ayıran 10 özellik

İşte Cristiano Ronaldo’yu meslektaşlarından ayıran 10 özellik
İşte Cristiano Ronaldo’yu meslektaşlarından ayıran 10 özellik

Real Madrid ve Portekiz Milli Takımı’nın kırılmadık rekor bırakmayan yıldızı Cristiano Ronaldo’nun başarısının sırrı onu meslektaşlarından ayıran özelliklerinde saklı…

Real Madrid ismiyle özdeşleşen, Portekiz Milli Takımı’nın olmazsa olmazı Cristiano Ronaldo… Sürekli olarak Lionel Messi ile kıyaslanan, dünyanın en çok kazanan isimleri arasında yer alan Ronaldo mütevazi tavrıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Futbolu hayatının merkezine yerleştiren Portekizlinin başarısının sırrı, birçok meslektaşının sahip olamadığı özelliklerinde gizli.

İşte Cristiano Ronaldo’yu meslektaşlarından ayıran 10 özelliği;

Saçlarına tutkun

                                    
                                    Cristiano Ronaldo için bakımlı olmak birçok şeyden daha kıymetli. Portekizli futbolcu şık giyiminin yanı sıra özellikle saçlarına son derece özen gösteriyor. Yıldız futbolcunun bazı karşılaşmaların devre arasında saç modelini değiştirdiği bilinen bir gerçek.
Saçlarına tutkun Cristiano Ronaldo için bakımlı olmak birçok şeyden daha kıymetli. Portekizli futbolcu şık giyiminin yanı sıra özellikle saçlarına son derece özen gösteriyor. Yıldız futbolcunun bazı karşılaşmaların devre arasında saç modelini değiştirdiği bilinen bir gerçek.
Yardımsever

                                    
                                    Ronaldo ihtiyaç sahibi herkese; dil, din, ırk; fark etmeksizin yardım elini uzatıyor. Ayrıcı yetenekli futbolcu kendisine yapılan hiçbir iyiliği unutmaz. Özellikle çocukluk döneminde kendisine katkı sağlayanların maddi anlamda her daim yanında olmayı tercih ediyor.
Yardımsever Ronaldo ihtiyaç sahibi herkese; dil, din, ırk; fark etmeksizin yardım elini uzatıyor. Ayrıcı yetenekli futbolcu kendisine yapılan hiçbir iyiliği unutmaz. Özellikle çocukluk döneminde kendisine katkı sağlayanların maddi anlamda her daim yanında olmayı tercih ediyor.
Dövme yaptırmaz

                                    
                                    Yardımsever kişiliğiyle ön plana çıkan Ronaldo, düzenli olarak kan bağışı yapıyor. Bu nedenle yıldız futbolcunun vücudunda bir tane bile dövme bulunmuyor.
Dövme yaptırmaz Yardımsever kişiliğiyle ön plana çıkan Ronaldo, düzenli olarak kan bağışı yapıyor. Bu nedenle yıldız futbolcunun vücudunda bir tane bile dövme bulunmuyor.
Tıraş olmadan asla

                                    
                                    Dediğimiz gibi Ronaldo, kişisel bakımına son derece kıymet veriyor. Ronaldo her maçtan önce mutlaka sakal tıraşı oluyor. Ünlü futbolcu bu hareketiyle mesleğine ve taraftarlara duyduğu saygıyı gözler önüne seriyor.
Tıraş olmadan asla Dediğimiz gibi Ronaldo, kişisel bakımına son derece kıymet veriyor. Ronaldo her maçtan önce mutlaka sakal tıraşı oluyor. Ünlü futbolcu bu hareketiyle mesleğine ve taraftarlara duyduğu saygıyı gözler önüne seriyor.
Çocuklarına çok düşkün

                                    
                                    Geçtiğimiz yıla kadar tek bir çocuğu olan Ronaldo’nun şu anda 4 evladı bulunuyor. Taşıyıcı anne vasıtasıyla ikizlerine kavuşan Ronaldo’nun hayat arkadaşı ise geçtiğimiz aylarda dünyaya bir kız bebek getirdi. Ronaldo evlatlarına son derece bağlı bir baba… Ronaldo, idmanlar ve yoğun maç temposundan fırsat bulduğu her anı çocuklarına ayırıyor.
Çocuklarına çok düşkün Geçtiğimiz yıla kadar tek bir çocuğu olan Ronaldo’nun şu anda 4 evladı bulunuyor. Taşıyıcı anne vasıtasıyla ikizlerine kavuşan Ronaldo’nun hayat arkadaşı ise geçtiğimiz aylarda dünyaya bir kız bebek getirdi. Ronaldo evlatlarına son derece bağlı bir baba… Ronaldo, idmanlar ve yoğun maç temposundan fırsat bulduğu her anı çocuklarına ayırıyor.
Forma tercihi

                                    
                                    Ronaldo’yu yakından takip edenlerin gözlerinden kaçmayan bir detay ise ünlü futbolcunun genellikle uzun kollu forma tercih ediyor olması… Ronaldo’nun kısa kollu forma ile sahaya çıkması son derece az rastlanan bir durum.
Forma tercihi Ronaldo’yu yakından takip edenlerin gözlerinden kaçmayan bir detay ise ünlü futbolcunun genellikle uzun kollu forma tercih ediyor olması… Ronaldo’nun kısa kollu forma ile sahaya çıkması son derece az rastlanan bir durum.
Uçak uğuru

                                    
                                    Her futbolcu gibi Ronaldo da kendisine bir takım uğurlar belirlemiş durumda. Kafileyle çıktığı her uçak yolculuğu sırasında gözler Ronaldo’yu takip eder. Çünkü Ronaldo uçaktan inen ilk isim olabilmek için adeta herkesle yarışır. Yıldız futbolcu bu durumunun kendine şans getirdiğini düşünüyor.
Uçak uğuru Her futbolcu gibi Ronaldo da kendisine bir takım uğurlar belirlemiş durumda. Kafileyle çıktığı her uçak yolculuğu sırasında gözler Ronaldo’yu takip eder. Çünkü Ronaldo uçaktan inen ilk isim olabilmek için adeta herkesle yarışır. Yıldız futbolcu bu durumunun kendine şans getirdiğini düşünüyor.
En sevdiği oyun

                                    
                                    Ronaldo’nun içindeki çocuk halen ‘Ben buradayım’ diyor. Ronaldo futbolun yanı sıra çocukluğundan bu yana başka bir top oyunu da oynuyor. Yanına bir çuval dolusu topu alan Ronaldo, karşısında duran küçük vazoya topları sokmaya çalışıyor. Portekizli futbolcuya bu oyununda kimi zaman çocukları kimi zaman da hayat arkadaşı eşlik ediyor.
En sevdiği oyun Ronaldo’nun içindeki çocuk halen ‘Ben buradayım’ diyor. Ronaldo futbolun yanı sıra çocukluğundan bu yana başka bir top oyunu da oynuyor. Yanına bir çuval dolusu topu alan Ronaldo, karşısında duran küçük vazoya topları sokmaya çalışıyor. Portekizli futbolcuya bu oyununda kimi zaman çocukları kimi zaman da hayat arkadaşı eşlik ediyor.

I love this game 😂😄❤️😉

Cristiano Ronaldo (@cristiano)'in paylaştığı bir gönderi ()

Uyku önemli

                                    
                                    Profesyonel anlamda spor yapan bireyler için uyku son derece kıymetli. Cristiano Ronaldo da bu durumun farkında. Bu nedenle yıldız futbolcunun bir uyku koçu var ve söz konusu kişi onun uyku takvimini düzenliyor.
Uyku önemli Profesyonel anlamda spor yapan bireyler için uyku son derece kıymetli. Cristiano Ronaldo da bu durumun farkında. Bu nedenle yıldız futbolcunun bir uyku koçu var ve söz konusu kişi onun uyku takvimini düzenliyor.
5 adım

                                    
                                    Serbest vuruşlardaki başarısıyla alkış toplayan Ronaldo’nun ilginç bir alışkanlığı var. Ronaldo serbest vuruş kullanmadan önce geriye doğru beş adım açılıyor.
5 adım Serbest vuruşlardaki başarısıyla alkış toplayan Ronaldo’nun ilginç bir alışkanlığı var. Ronaldo serbest vuruş kullanmadan önce geriye doğru beş adım açılıyor.