İşte, Fatih Terim'in ilk sözleri

Fatih Terim'in ilk açıklamaları​
Fatih Terim'in ilk açıklamaları​

Galatasaray'la 4. dönemine başlayan Fatih Terim'in, Dursun Özbek'le yaptığı görüşmede ilk olarak ne söylediği ortaya çıktı.

Galatasaray'da Tudor gidişinin ve erken seçim kararının ardından belirsizlikler endişe verici düzeydeydi. Fakat dün gece, Fatih Terim'in Galatasaray'a dönüşü geceyi bomba gibi sarstı. Taraftarın dört gözle beklediği gelişme gerçekleşti ve Terim Galatasaray'daki 4. dönemine başladı.

Terim'in attığı 'nerede kalmıştık...' tweetini gören Galatasaray taraftarları heyecanlandı; ancak tweetin fake olma ihtimali de vardı. Galatasaray'ın Terim'i borsaya bildirmesiyle bu şüphe de ortadan kalktı.

İLK SÖZLERİ

Galatasaray'ın 2.5 yıllık anlaşma sağladığı Terim'in, başkan Dursun Özbek ile yaptığı ilk görüşmenin detayları ortaya çıktı. Tecrübeli çalıştırıcının, Özbek'in ücret sorusuna verdiği cevap taraftarın gönlünü fethedecek cinstendi.

"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜM YOK"

Özbek’in İmparator’a “İstersen devre arasında başla” teklifini yaptığı Terim’in ise “Göztepe maçında takımın başında olacağım. Galatasaray’ın artık tek puan bile kaybetmesine asla tahammülüm yok” ifadesini kullandığı belirtildi.

"BEN GALATASARAY'LA PARA KONUŞMAM"

Tecrübeli çalıştırıcının ücret konusunda herhangi bir talepte bulunmadığı ve "Ben Galatasaray'la para konuşmam dediği öğrenildi. Özbek'in İmparator'a "İstersen devre arasında başla"teklifini yaptığı Terim'in ise "Göztepe maçında takımın başında olacağım. Galatasaray'ın artık tek puan bile kaybetmesine asla tahammülüm yok" ifadesini kullandığı belirtildi.

🔥 Fatih Terim'den ilk açıklama!

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()