Kocaman'dan radikal Galatasaray kararı: Yıldız oyuncuya kesik

Aykut Kocaman
Aykut Kocaman

Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinin ilk 11' için kararını verdi. Aykut Kocaman, Galatasaray derbisinde Mehmet Topal'ı kesecek. Mehmet Topal böylece, sakatlık ya da kart cezalısı olmadığı halde ilk kez bir derbide ilk 11'de şans bulamayacak.

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Galatasaray deplasmanına konuk olacak Fenerbahçe’de zorlu derbinin kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor.

Şampiyonluk yolunda son derece büyük bir öneme sahip olan maçta mutlak galibiyet hedefleyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türk Telekom Arena’da sahaya çıkaracağı ilk 11’e karar verdi.

Fotoğraf: AA
Fotoğraf: AA

Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre Aykut Kocaman, Galatasaray karşısında Mehmet Topal’a şans vermeyerek radikal bir karara imza atmaya hazırlanıyor. Yeni Malatyaspor maçında morali yerinde olmadığı ve kafasını milli takım kampından döndükten sonra yeterince toparlayamadığı için Mehmet Topal'ı oynatmayacak olan Kocaman, bugüne kadar sakatlık ya da cezalı durumu hariç derbi kaçırmayan milli oyuncuyu kulübeye gönderecek.

Mehmet Topal son dönemdeki etkisiz performansı sebebiyle eleştiriliyor.
Mehmet Topal son dönemdeki etkisiz performansı sebebiyle eleştiriliyor.

Dev derbide Mehmet Topal'ın görevini Ozan Tufan üstlenecek. Yeni Malatyaspor maçında harika bir performans sergileyen Ozan Tufan'ın, Galatasaray derbisinde nasıl bir oyun sergileyeceği ise şimdiden merak konusu.

  • Fenerbahçe'nin Muhtemel Galatasaray ilk 11'i: Kameni, Isla, Skrtel, Neto, Hasan Ali Kaldırım, Josef, Ozan Tufan, Dirar, Giuliano, Valbuena, Soldado.