Kortta dev kapışma

İki sporcu da çekildikleri selfieyi sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
İki sporcu da çekildikleri selfieyi sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

Avutsralya'da oynanan Hopman Kupası'nda, tenis dünyasının iki büyük ismi kabul edilen Serena Williams ile Roger Federer karşı karşıya geldi.

Avustralya'nın Perth şehrinde düzenlenen tenis turnuvası, tarihte bir ilke sahne oldu. Tenis camiasında hatırı sayılır bir yere sahip olan ve kendi alanlarında efsane kabul edilen Serena Williams ile Roger Federer karışık çiftler maçında karşı karşıya geldi.

  • Serena Williams-Frances Tiafoe çiftine karşı mücadele eden Roger Federer-Belinda Bencic çifti karşılaşmayı 2-1 kazandı.

Müsabaka sonrası dostluk rüzgarları esen kortta, iki dev tenisçi Williams ve Federer selfie çekilerek duygularını paylaştı.

Williams: Hayatımın maçıydı

Federer'le birlikte büyüdüğünü ifade eden Serena Williams, "İnanılmaz bir deneyimdi. Bittiği için çok üzgünüm. Tam da ısınıyordum. Çok eğlenceli ve heyecanlıydı. Bu gerçek anlamda hayatımın maçıydı. Bu müsabaka çok şey ifade ediyor" şeklinde konuştu.

Federer: Harika bir servisi var

Roger Federer de meslektaşı Williams'a övgüler yağdırarak, "Harika bir servisi var, okuyamıyorsunuz. O gerçek bir şampiyon. Nasıl konsantre olduğunu görebilirsiniz. Zaten ondan en sevdiğim şey bu" diyerek düşüncelerini paylaştı.