Leicester'ın Çağlar Söyüncü paylaşımı gönülleri fethetti

Leicester City, Fransa maçının ardından Çağlar Söyüncü’nün fotoğrafını paylaştı.
Leicester City, Fransa maçının ardından Çağlar Söyüncü’nün fotoğrafını paylaştı.

Milli Takımımızın Arnavutluk’u 1-0 yendiği maçın ardından asker selamı vererek Barış Pınarı Harekatı’na destek vermesi futbol dünyasında yankı uyandırmıştı. Harekatı sosyal medya paylaşımlarıyla destekleyen gurbetçi futbolculara takımları baskı uygulamış ve paylaşımlarını geri almaları için uyarıda bulunmuştu. Ama tek bir takım hariç! Leicester City, dünkü Fransa maçının ardından oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün formasındaki Türk bayrağını öptüğü fotoğrafı paylaştı.

Leicester City, Türkiye’nin Fransa ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından oyuncusu Çağlar Söyüncü’nün formasındaki Türk bayrağını öptüğü fotoğrafı paylaştı. Leicester City’nin bu paylaşımı Türk vatandaşlar tarafından destek gördü.

İlkay ve Emre, beğenilerini geri çekmişti

Arnavutluk’u 1-0 yendiğimiz maçta milli futbolcularımızın asker selamıyla Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek verdiği fotoğrafı sosyal medyada beğenen Almanya Milli Takımı’nda forma giyen Türk asıllı futbolcular Emre Can ve İlkay Gündoğan daha sonra beğenilerini geri almıştı.

Enver Cenk Şahin'in sözleşmesi feshedilmişti

Almanya 2'nci Futbol Ligi takımlarından St. Pauli'nin Türk futbolcusu Enver Cenk Şahin'in, kişisel sosyal medya hesabından Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'nı destekleyen paylaşımı Almanya'da büyük bir tartışma yaratmıştı. St. Paulili kulübü resmi internet sitesinden futbolcusuna yönelik uyarı niteliğinde bir mesaj yayınlarken, kulübün en ünlü taraftar grubu Pauli-Ultras'ta yaptığı açıklamada Şahin'in takımdan gönderilmesini talep etmişti.