Lionel Messi rekorlara doymuyor

Messi, Şampiyonlar Ligi'nde  33 farklı takıma gol attı.
Messi, Şampiyonlar Ligi'nde 33 farklı takıma gol attı.

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. maçında Barcelona, Çekya ekibi Slavia Prag'a konuk oldu. Eden Arena'da oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf olan Barcelona'da, henüz 3. dakikada topu ağlarla buluşturan Lionel Messi, adını bir kez daha turnuva tarihine yazdırdı. 32 yaşındaki oyuncu bu golle üst üste 15 sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol atmayı başaran ilk oyuncu olarak adını bir kez daha tarih kitaplarına yazdırdı.

Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 3. maçında Çekya ekibi Slavia Prag'a konuk oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan Barcelona, Lionel Messi'nin henüz 3. dakikada attığı golle öne geçmeyi başardı. Arjantinli yıldız bu golle adını UEFA Şampiyonlar Ligi tarihine bir kez daha yazdırmayı başardı ve o başarıyı gösteren ilk oyuncu oldu.

Arthur, Messi'nin golünün asistini yaptı.
Arthur, Messi'nin golünün asistini yaptı.
  • 32 yaşındaki oyuncu bu golle üst üste 15 sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gol atmayı başaran ilk oyuncu olarak adını bir kez daha tarih kitaplarına yazdırdı.
Bu gol Messi'yi yalnızca üst üste 15 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunda gol atan ilk oyuncu yapmadı.

Messi bu sezon ilk Şampiyonlar Ligi golünü kaydetti.
Messi bu sezon ilk Şampiyonlar Ligi golünü kaydetti.

Aynı zamanda turnuva tarihinde 33 farklı takıma gol atan oyuncu bu kategoride de İspanyol efsane Raul ve Portekizli forvet Cristiano Ronaldo'ya ait rekoru egale etti.

Şampiyonlar Ligi'nde ilk golünü Panathinaikos'a karşı kaydetti.
Şampiyonlar Ligi'nde ilk golünü Panathinaikos'a karşı kaydetti.

Messi, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü 2005-2006 sezonunda C Grubu'nda Panathinaikos karşısında iç sahada alınan 5-0'lık galibiyette atmıştı.