Lorenzo Insigne akıllara 'Sarbi' vakasını getirdi

​Lorenzo Insigne akıllara 'Sarbi' vakasını getirdi
​Lorenzo Insigne akıllara 'Sarbi' vakasını getirdi

Napoli forması giyen Lorenzo Insigne geçtiğimiz günlerde ciddi bir sakatlık yaşayan takım arkadaşı Milik'e jest yapmak istedi ancak ortaya komik bir manzara çıktı.

Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. hafta maçında İtalyan ekibi Napoli ile Hollanda temsilcisi Feyenoord karşı karşıya geldi. Ev sahibi Napoli rakibini 3-1 mağlup eti.

Mücadelenin golleri 7. dakikada Lorenzo Insigne, 49. dakikada Dries Mertens ve 70. dakikada Jose Callejon'dan geldi. Feyenoord'un tek golünü ise 90+3'te Sofyan Amrabat kaydetti.

Karşılaşmanın ilk golünü atan Lorenzo Insıgne geçtiğimiz günlerde sakatlanan Arkadiusz Milik'e jest yapmak istedi. Ancak yetenekli futbolcunun jesti hayal ettiği gibi olmadı...

Golü atan Insigne saha kenarına koştu ve yedek kulübesinde oturan Piotr Zielinski'den Milik'in 99 numaralı formasını istedi. Ancak Zielinski, Milik'in forması yerine kendi formasını Insigne'ye verdi.

Hal böyle olunca da ortaya son derece komik bir görüntü çıktı.

Kısa sürede hata fark edilince Insigne doğru formayı alıp jestini gecikmeli olarak gerçekleştirdi.

Bu olay akıllara Sabri Sarıoğlu’nun yaşadığı forma olayını hatırlattı.

3 Mart 2004'te Galatasaray'ın Villareal'e 3-0 mağlup olduğu karşılaşmaya Sabri, malzemecilerinin hatası nedeniyle sırtında 'Sarbi' yazan formayla çıkmıştı.