Lukas Podolski, Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı! İşte Volkan paylaşım

​Lukas Podolski, Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı! İşte Volkan paylaşım
​Lukas Podolski, Fenerbahçeli taraftarları çıldırttı! İşte Volkan paylaşım

Galatasaraylı eski futbolcu Lukas Podolski sosyal medya hesabından yaptığı Volkan Demirel paylaşımıyla Fenerbahçeli taraftarları kızdırdı.

Futbol kariyerine Japonya'nın Vissel Kobe takımında devam eden Lukas Podolski halen sarı-kırmızılı kulübü yakından takip ediyor. 2015 yılının temmuz ayında Arsenal'den Galatasaray'a transfer olan ve 2 yıl İstanbul'da kalan Lukas Podolski kısa sürede sarı-kırmızılı taraftarların gönlünde taht kurdu.

Aslan’ı unutmadı

Galatasaray formasıyla 75 maça çıkan ve 34 kez ağları havalandıran Lukas Podolski sık sık sosyal medya hesabından cim-bom ile ilgili paylaşımlar yapıyor.

Taraftar sinirlendi

Polonya asıllı Alman futbolcunun Instagram hikayesinden yaptığı son paylaşım ise Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı.

‘Salt bea’

Podolski, Fenerbahçe ile sözleşme imzalayıp imzalamayacağı merak konusu olan Volkan Demirel'in 'photoshop'a maruz kaldığı bir görseli paylaştı.

Ancak Volkan Demirel bu paylaşıma tepkisiz kaldı.

Yetenekli futbolcunun paylaşımı tepki çekti.
Yetenekli futbolcunun paylaşımı tepki çekti.

Lukas Podolski kimdir?

Lukas, 1985 yılında Polonya'da, Gliwice'de dünyaya geldi. Klasik hikayeler gibi, ailesinin göçlü ile Almanya topraklarında yaşamını sürdürdü. Futbola ise 1991'de FC 07 Bergheim'de başladı. Henüz 7 yaşındaydı. Poldi, hemen yetenekleri sayesinde Köln'e 1995 yılında, 10 yaşındayken geçiş yaptı. 2003 yılında profosyonel olana kadar Köln altyapısında forma giydi. Profosyonel sözleşmesinin ardından 2003-2004 sezonunda Köln ile maçlara çıkan Poldi, 19 Bundesliga 2 maçında 10 gol attı ve kendini önce Almanya'ya tanıtmayı başardı.

2006 yılına kadar Köln forması ile attığı 46 golle anında dikkatleri çekti. Tabii ki Bayern, avcı rolünü üstlendi ve hemen transfer etti. 2006 yılında Bayern Münih'e transfer oldu. Bayern ile 2008 yılında Bundesliga şampiyonluğu gören Poldi, Bavyera ekibinde 71 maçta 15 gol attı. Köln'deki 'golcü' özelliğini burada kaybetti. Son yılında gözden düştü ve ardından yeniden Köln'e geri döndü.

Poldi, 2011 yılında Radikal'e verdiği röportajda 'Köln'de yapacak işlerim var. Türkiye'ye gelmem' demişti. Başarılı oyuncu, 2009-2012 arasında Köln'de küllerinden doğdu. 88 maçta 33 gol attı. 2011'de Dortmund - Köln maçında Nuri ile atışması akıllarda kaldı. Bu konuyla ilgili, "Biz Nuri ile kavga etmedik. Benim ona yaptığım hareket maç esnasında gelişen bir şakaydı. Zaten maçtan sonra da el sıkıştık" demişti. Köln'de yeniden form tutan Poldi, 2012 yılında Arsene Wenger'in isteği ile Arsenal'e transfer oldu. İlk sezonunda 33 maçta forma giydi. 11 gol attı.

Arsenal'deki ilk sezonunun ardından gözden düşmeye başlayan Poldi'nin adı sık sık başka kulüplerle anıldı. Türk kulüpleri ile adı ilk kez bu dönemde anıldı. Ardından kiralık olarak 2014-2015 sezonunun devre arasında Inter'in yolunu tuttu. Lukas Podolski, Euro 2008 ve Euro 2008'in yanı sıra 2006, 2010 ve 2014 Dünya Kupaları'nda Almanya kadrosunda yer aldı. Euro 2008'de final, 2014 Dünya Kupası'nda ise şampiyonluk gördü.

Galatasaray kariyeri de başarılarla doluydu. 2015 yılında giydiği Sarı kırmızılı formayla 75 resmi maça çıkan Alman yıldız, 34 gol ve 18 asistlik performans sergiledi. Bu süreçte iki şampiyonluk ve bir Türkiye Kupası gördü. 2017’nin Temmuz ayında ise Japon ekibi Vissel Kobe’nin yolunu tuttu.

One love 💛❤️ #cimbom #poldi #aslan #panzer 👊🏻🦁💪🏻 #3yearsago

Lukas Podolski (@poldi_official)'in paylaştığı bir gönderi ()