Manchester United'da hayal kırıklığının adı: Paul Pogba

Paul Pogba, bu sezon çıktığı 32 lig maçında 13 gol atarken 9 da asist yaptı.
Paul Pogba, bu sezon çıktığı 32 lig maçında 13 gol atarken 9 da asist yaptı.

İngiliz ekibi Manchester United, büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklediği verimi alamadığı Fransız futbolcu Paul Pogba ile yol ayrımına geldi. Gerek davranışlarıyla gerekse saha içindeki performansıyla birçok kesim tarafından eleştirilen hedefi haline gelen genç yıldıza, kulübün eski futbolcusu Roy Keane'den de tepki geldi.

İngiltere Premier Lig'de son zamanlarda istediği başarıyı yakalayamayan Manchester United'da eleştiri okları kulübün rekor transferi Paul Pogba'ya çevrildi.

Kırmızı Şeytanlar'ın 2016 yılında Juventus'tan 105 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı ve o dönemin rekor kıran ismi olan Paul Pogba, büyük umutlarla geldiği İngiliz ekibinde beklentilerin altında kaldı.

Pogba, eski antrenörü Jose Mourinho ile sık sık çatışıyordu.
Pogba, eski antrenörü Jose Mourinho ile sık sık çatışıyordu.

İlk yılında takımıyla Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Fransız futbolcu, Devler Ligi'nde ise aynı başarıyı tadamadı. Portekizli teknik adam Jose Mourinho döneminde varlığı hissedilmeyen ve antrenörüyle sık sık tartışan Pogba, Solskjaer ile yeniden çıkışa geçti ancak bu da çok uzun sürmedi.

Pogba'nın Everton maçında alınan ağır mağlubiyetin ardından oldukça üzgün olduğu görüldü.
Pogba'nın Everton maçında alınan ağır mağlubiyetin ardından oldukça üzgün olduğu görüldü.

Takımdan ayrılacağını söyledi

Bu sezon Devler Ligi'nde çeyrek finalde Barcelona'ya elenen ve ligde Everton karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetle gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını zora sokan Manchester United, taraftarlarını üzmeye devam ediyor. Takımın en pahalı ismi konumundaki Fransız yıldız Pogba'nın ise yeni bir maceraya atılacağı iddia edildi. Avrupa basınında yer alan haberlere göre Zinedine Zidane'ın Real Madrid'de görmek istediği Pogba, Manchester United'dan ayrılacağını takım arkadaşlarına söyledi. Fransız futbolcunun bir sonraki adresinin Real Madrid olacağı tahmin ediliyor.

Roy Keane: Vücut dili rahatsız ediyor

Kulübün eski kaptanlarından Roy Keane, Sky Sports'ta yayınlanan bir programda Pogba'nın davranışlarına ateş püskürdü. Yıldız futbolcunun vücut dilinden hoşlanmadığını söyleyen Keane, "Pogba'nın söylediği hiçbir şeye inanmıyorum. Zaten kendisi de söylediklerine inanmıyor. Artık çok genç bir futbolcu da değil. Çok önemli kupalar kazanmış bir isim ama Manchester United için bir örnek teşkil etmiyor. Takım için büyük bir problem olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.