Manchester United'lı oyuncudan Ibrahimovic'e küfürlü veda

Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic.

Manchester United'dan ayrılıp Los Angeles Galaxy'ye imza atmaya hazırlanan Zlatan Ibrahimovic, kararını şeytanlı bir paylaşımla duyurdu. Manchester United'daki takım arkadaşlarının bir çoğu kendisine gelişimine katkıda bulunduğu için teşekkür ederken, Eric Bailly küfürlü bir mesaj yazarak herkesi şaşırttı.

Dünyanın sayılı forvetleri arasında gösterilen İsveçli Zlatan Ibrahimovic’in Manchester United macerası sona erdi. Manchester United kulübünün sözleşmesini feshettiği Zlatan Ibrahimovic, ABD Ligi takımlarından Los Angeles Galaxy’ye imza atmak için gün sayıyor. Ayrılığını resmi Instagram hesabından şeytanla bilek güreşi yaptığı bir görselle duyuran Zlatan Ibrahimovic, İngiliz devine, eski takım arkadaşlarına teşekkür etti. Birçok takım arkadaşı da yıldız futbolcuya teşekkür ederken, Eric Bailly’nin paylaşımın altında küfür etmesi herkesi şaşırttı.

Eric Bailly ve Ibrahimovic
Eric Bailly ve Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic’in uzun bir yazı ve fotoğraf ile yaptığı paylaşıma Manchester United takımı bile “Seninle olmak bir zevkti” gibi hoş bir karşılık verirken, hemen altında Eric Bailly’nin “S… git” gibi küfürlü bir mesaj yazmasına kimse anlam veremedi. Bailly’nin sert mesajı, ikili arasında bir gerginlik yaşandığı dedikodularına neden oldu. Bailly, yazdığı küfürlü paylaşım ile ilgili henüz detaylı bir açıklama yayınlamadı.

Eric Bailly'nin küfür ettiği paylaşım.
Eric Bailly'nin küfür ettiği paylaşım.
  • Öte yandan Eric Bailly, Zlatan Ibrahimovic ile aynı tarihte İngiliz devine katılmıştı. Villarreal’de sergilediği performansla dikkat çeken Eric Bailly için Manchester United 38 milyon avro bonservis bedeli ödemişti.