McGregor'ı deviren Habib, yeni rakibini seçti

Habib Nurmagomedov, basın mensuplarının sorularını sakin bir şekilde dinliyor...
Habib Nurmagomedov, basın mensuplarının sorularını sakin bir şekilde dinliyor...

İrlandalı dövüşçü McGregor'ı deviren Habib, taraftarlarını heyecanlandıracak bir meydan okumada bulundu. Habib, McGregor ile karşılaşmasında İrlandalıya destek veren efsane dövüşçü Mayweather'ı ringe davet etti.

UFC'de Conor McGregor ile arasında yaşananlar ile dünya spor kamuoyunun gündemine oturan Dağıstanlı Habib Nurmagomedov, yeni rakibini seçti.

Müslüman dövüşçü, 50 maçta aldığı 50 galibiyet ile emekli olduktan sonra yeniden ringlere dönen efsane boksör Floyd Mayweather'a sosyal medya hesabından seslenerek meydan okudu.

Müslüman boksör, İrlandalı rakibini köşeye sıkıştırıyor...
Müslüman boksör, İrlandalı rakibini köşeye sıkıştırıyor...

Instagram hesabından Mayweather'a seslenen Habib, "Ormanda sadece bir aslan olur" diyerek maç teklifinde bulundu. Çıktığı 27 maçı da kazanan Müslüman boksör, kendisi gibi henüz mağlubiyeti tatmamış Mayweather ile karşılaşmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Khabib Nurmagomedov, mesajında şu ifadeleri kullandı:

                                    
                                     “Haydi Floyd… Bizim dövüşmemiz lazım… 50-0’a karşı 27-0… İkimiz de henüz hiç kaybetmedik. Ama ormanda sadece bir aslan olur. Tabi ki şu anda kral benim… Çünkü o McGregor’ı nakavt edemedi. Fakat ben onu kolayca pes ettirdim. Haydi…”
Khabib Nurmagomedov, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Haydi Floyd… Bizim dövüşmemiz lazım… 50-0’a karşı 27-0… İkimiz de henüz hiç kaybetmedik. Ama ormanda sadece bir aslan olur. Tabi ki şu anda kral benim… Çünkü o McGregor’ı nakavt edemedi. Fakat ben onu kolayca pes ettirdim. Haydi…”