Mehmet Demirkol: Hakemle ne konuşulduğunu duymamız lazım

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol
Spor yorumcusu Mehmet Demirkol

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray-Trabzonspor maçı için yaptığı değerlendirmede Ekuban'ın penaltı beklediği pozisyonla ilgili olarak, "Ekuban'ın pozisyonunda hakem odasıyla ne konuşulduğunu bizim duymamız lazım. Herkesin ikna edilmesi lazım bu konuyla ilgili. Çünkü pozisyonda 4 tane penaltı denebilecek hareket var" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de Galatasaray'ın Trabzonspor'u 3-1 mağlup ettiği maç sonrası hakem Ümit Öztürk'ün kararları tartışma konusu olmuştu.

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol da konuyla ilgili görüşlerini beIN Sports'ta yayınlanan programda dile getirdi ve Ekuban'ın penaltı beklediği pozisyona ilişkin şunları söyledi:

  • Ülkede ciddi bir hakemlik sorunu var, her hafta bir hakem kaybediyoruz. Muhtemelen Ümit Öztürk de bir süre maç alamayacak. Ümit Öztürk buralara çok mücadele ederek geldi, çok çalıştı ama dünkü performans bundan sonraki süreçte onu çok zorlayacaktır. Bu maç diğerlerine benzemiyor. Ümit Öztürk'ün VAR'a gidip vermediği Ekuban'ın pozisyonunda hakem odasıyla ne konuşulduğunu bizim duymamız lazım. Herkesin ikna edilmesi lazım bu konuyla ilgili. Çünkü pozisyonda 4 tane penaltı denebilecek hareket var.