Mehmet Demirkol: Slimani artık oynamayacak

Islam Slimani ve Eljif Elmas'ın gol sevinci.
Islam Slimani ve Eljif Elmas'ın gol sevinci.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın üstünü çizdiği öne sürülen Islam Slimani'nin sarı lacivertli takımdaki geleceğine ilişkin sıcak gelişmeler yaşanıyor. Yorumcu Mehmet Demirkol, Slimani'nin artık oynamayacağını belirtti.

Yayıncı kuruluş yorumcusu Mehmet Demirkol, Fenerbahçe’deki geleceği tartışılan Islam Slimani hakkında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

BeIN MANŞET isimli programda gündemi değerlendiren Demirkol, golcü oyuncunun sarı lacivertli takımda bir daha maça çıkmayacağını açıkladı. Islam Slimani’nin tek sorununun gol atamamak olmadığının altını çizen Demirkol, tecrübeli futbolcunun aynı zamanda zaten aksayan Fenerbahçe oyununu daha da bozduğunu savundu.

  • Slimani artık yok. Neden yok? Forvet gol atacak tabii yani, bir numaralı işi bu. Eğer 1 değil de 4 gol atmış olsaydı, Fenerbahçe’nin şu an 9 puan fazlası olabilirdi. Fenerbahçe’nin oyununda yürümeyen işlerin yanı sıra böyle de bir gerçek var. Slimani çok gol atsaydı da Fenerbahçe şampiyonluk adayı olmazdı. Slimani, Fenerbahçe’nin zaten iyi olmayan oyun yapısını daha da bozuyor.

SABAH GAZETESİ'NDE YER ALAN 'ERSUN YANAL, SLIMANI'Yİ SİLDİ' HABERİ

  • Islam Slimani, Konyaspor maçıyla kredisini tüketti. Ersun Yanal, UEFA Avrupa Ligi listesine almadığı Roberto Soldado'nun da olmaması nedeniyle ikinci santrfor olarak Andre Ayew'i kullanacak.