Mehmet Demirkol: Tam bir scout harikası

Marcao idmanda takım arkadaşlarını yönlendiriyor.
Marcao idmanda takım arkadaşlarını yönlendiriyor.

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Galatasaray forması giyen 22 yaşındaki Brezilyalı stoper Marcao'yu yere göğe sığdıramadı. Genç savunmacı için 'scout harikası' yakıştırmasında bulunan Demirkol, bu transferin son yıllarda Galatasaray'a yapılmış en büyük hizmet olduğunu vurguladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’ın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı stoper Marcao, her geçen gün performansının üzerine koymaya ve taraflı tarafsız tüm futbolseverlerden tam not almaya devam ediyor.

Sarı kırmızılı ekiple ligin ikinci yarısında 6 maçta görev alan 22 yaşındaki genç savunmacı, spor otoritelerinden de geçer not almayı başardı. Son olarak beIN SPORTS yorumcusu Mehmet Demirkol, Marcao’yu yere göğe sığdıramadı.

Marcao’nun tam bir scout harikası olduğunun altını çizen Demirkol, Brezilyalı oyuncusu keşfedenlere prim verilmesi gerektiği belirtti. Mehmet Demirkol, Marcao’nun orta sahada bile görev alabilecek kapasitede olduğunun altını çizdi ve “Galatasaray’a son yıllarda yapılmış en büyük hizmet” yorumunda bulundu.

  • “Marcao’yu bulan kimse, ona prim verilmesi lazım. Son yıllarda Galatasaray’a yapılmış en büyük hizmet diyebilirim. Hem Marcao’yu hem de bulanları tebrik ederim. Oyun görüşü, pozisyon alışı ve topu ayağından çıkarışı… Orta saha bile oynar… Fernando’dan sonra o bölgeye en ideal isim.”

  • Galatasaray, Chaves forması giyen 22 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu 4 milyon avro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı.