Messi'den görülmemiş rekor: Barcelona farklı geçti

Lionel Messi
Lionel Messi

Şampiyonlar Ligi'nde sezonun açılış maçında Barcelona, PSV Eindhoven'ı 4-0 mağlup etti. PSV Eindhoven karşısında hat-trick yapan Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi tarihinde 8 kez hat trick yapan ilk futbolcu oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçında Barcelona ile PSV Eindhoven karşı karşıya geldi. Camp Nou’da oynanan mücadelede sahadan galibiyetle ayrılan taraf 4-0’lık skorla Barcelona oldu.

Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 31., 77. Ve 87. dakikalarda Lionel Messi ile 74. dakikada Ousmane Dembele kaydetti. Konuk takım ise müsabaka boyunca gol sevinci yaşayamadı.

Alınan bu sonucun ardından Barcelona puanını 3’e yükseltti ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. PSV Eindhoven ise 0 puanda kaldı ve son sıradan kurtulamadı.

Grubun bir diğer mücadelesinde ise Inter, Eriksen'ın golüyle 1-0 geriye düştü maçta 85. dakikada Icardi ve 90. dakikada Vecino’nun sayılarıyla müthiş bir geri dönüşe imza atarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

MESSI'DEN GÖRÜLMEMİŞ REKOR

PSV Eindhoven karşısında hat-trick yapan Lionel Messi, Şampiyonlar Ligi tarihinde 8 kez hat trick yapan ilk futbolcu oldu.

Arjantinli oyuncu ayrıca Şampiyonlar Ligi'nde 2018-19 sezonunun ilk golünü de atmış oldu.