Messi'den itiraf: "Kariyerimde bir tek Zidane'dan formasını istedim"

​Messi'den itiraf: "Kariyerimde bir tek Zidane'dan formasını istedim"
​Messi'den itiraf: "Kariyerimde bir tek Zidane'dan formasını istedim"

Futbol sahalarında maç bittikten sonra futbolcuların birbirleriyle forma değiştirmesi seyircilerin alışkın olduğu bir durum. Ancak Lionel Messi bu konuda bir istisna. Çünkü yıldız isim şu ana kadar sadece bir tek futbolcudan formasını istemiş...

Futbol maçlarında oyuncuların birbirlerinden forma istemesine alışığız ancak her zaman forması istenmesine karşın hiçbir zaman forma istemeyen futbolcular da var. Onlardan biri de Lionel Messi.

Birçok futbol otoritesi tarafından dünyanın en iyi futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi'nin maç sonlarında bir futbolcudan forma istediğini hiç gördünüz mü? Muhtemelen görmemişsinizdir çünkü yaşayan efsane, konuyla ilgili bir röportajında şu ana kadar sadece bir isimden formasını istediğini söylüyor.

Bu isim Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid'in teknik direktörü Zinedine Zidane. Messi konuyla ilgili verdiği röportajda şu sözleri söylüyor:

"Hiç forma istemem. Rakip takımda bir Arjantinli varsa onunla formamı değiştiririm. Arjantinli yoksa ve biri bana sorarsa onunla değiştiririm ama ben hiç kimseden formasını gidip istemem. Bugüne kadar bunun tek bir istisnası oldu. Bir kez bir futbolcudan formasını istedim: O da Zinedine Zidane idi."