Müge Anlı'dan tartışma yaratan derbi yorumu!

Müge Anlı
Müge Anlı

Yaşanan olaylar sebebiyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini tribünden takip eden Müge Anlı, bu sabah yayınlanan programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Müge Anlı'nın sözler, siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yaşanan saha olayları sebebiyle tatil edilen Fenerbahçe – Beşiktaş derbisinin ardından bir açıklama da fenomen televizyoncu Müge Anlı’dan geldi.

Bu sabah yayınlanan programında Beşiktaş forması giyen Tolga Zengin’in taraftarla yaşadığı gerginliği işaret eden Müge Anlı, ‘meslekten men edilmeleri lazım’ dedi. Müge Anlı ayrıca, taraftarların her şeyi söyleyebileceğini ancak futbolcuların sabırlı olması gerektiğini savundu.

Müge Anlı olaylı derbiyi tribünden takip etti.
Müge Anlı olaylı derbiyi tribünden takip etti.

Müge Anlı söylemlerini bir adım daha ileriye taşıyarak, tribünlere saldıran futbolcuların meslekten men edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Müge Anlı’nın açıklamalarının tamamı şu şekilde;

  • "Yöneticilere çok büyük görev düşüyor. Yöneticiler açıklamalarına dikkat edecekler. Futbolcular dönüp taraftarlara saldırmayacaklar. Sen futbolcusun, o taraftar orada olduğu için sen para kazanıyorsun. Taraftar her şeyi söyleyebilir ama sen futbolcu olarak taraftara dönüp saldıramazsın. Bunları yapanlar olduğu zaman meslekten men edilmesi lazım ki biz huzur içimizde çoluğumuzla çocuğumuzla gidip seyirler yapabilelim."