Mustafa Cengiz açıkladı: Tudor dava açtı

​Mustafa Cengiz açıkladı: Tudor dava açtı
​Mustafa Cengiz açıkladı: Tudor dava açtı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı camianın gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızı kulübün gündemi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Igor Tudor'un Galatasaray'a dava açtığının altını çizen Cengiz, "Tudor bize 7.5 milyon TL'lik bir alacak davası açtı. Gelişi gibi gidişi de doğur olmadı. Böyle olmamalıydı" dedi.

“iyi bir savunma yaptık”

Mustafa Cengiz mayıs ayında aday olacağını belirtti.
Mustafa Cengiz mayıs ayında aday olacağını belirtti.

UEFA'da iyi bir savunma yaptıklarının altını çizen Cengiz, "UEFA tarihinin en gerçekçi ve doğru sunumunu yaptık. Değerli bir rakibimizi de sorgulamışlardı. Galatasaray'ın tek başına ilerlemesi değerli değil. İngiltere'deki gibi en az 8 takım şampiyonluğa oynamalı. Ben Galatasaray için her zaman en iyisini isterim, şampiyonluk isterim. Kazanırız, milyonlarca taraftarın gönlünü hoş, başını dik tutarız. 3 değil aslında 5 yıllık sunum yaptık" diye konuştu.

“Şampiyonluğa inanıyoruz”

Şampiyonluk havasına girdiklerini belirten Cengiz, "Teknik direktörümüz Fatih Terim ve futbolcularla şampiyonluk havasına girdik. Eğer bu hava varsa her maça şampiyonluk maçı gibi çıkarız. Camia olarak inanmış durumdayız. Şampiyonluk yarışında mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Adaylık açıklaması

Mustafa Cengiz, mayıs ayında gerçekleşecek genel kurulda başkanlığa adaylığını koyacağını belirtti. Cengiz, "Yeniden aday olacağım. Genel Kurul teveccüh gösterirse şu anda da adayım. Biz en zor dönemde elimizi taşın altına koyduk. İki ayda 190 milyon TL ödedik. Bir savaşa girdiğinizde sıfır zayiatla devam ediyorsanız o savaş