Negredo'dan Gomis'i ürküten istatistik!

​Negredo'dan Gomis'i ürküten istatistik!
​Negredo'dan Gomis'i ürküten istatistik!

Beşiktaş'ın Trabzonspor deplasmanından galibiyetle dönmesinde 2 asist yaparak Aslan payını kapan Negredo'nun performansındaki yükseliş istatistiklere de yansımaya başladı. Öyle ki İspanyol forvet yakaladığı istatistik ile ligin gol kralı Gomis'in hemen arkasında yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasının kapanış mücadelesinde Beşiktaş ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan taraf Beşiktaş oldu.

Siyah beyazlılar lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi. Beşiktaş'ın galibiyetinde büyük pay sahibi olan Alvaro Negredo ise, ligin gol kralı Gomis ile amansız bir rekabete girdi.

Trabzonspor deplasmanından oldukça kritik bir galibiyet ile dönen Beşiktaş, birçok otoritenin "ölüm fikstürü" olarak değerlendirdiği zorlu virajı kayıpsız geçerken; Beşiktaş'ın İspanyol forveti dün Trabzon deplasmanında gösterdiği performans ile Beşiktaş taraftarının gönlünde taht kurdu.

İspanyol forvet karşılaşmanın 58. dakikasında oyuna girmesine rağmen Hollandalı yıldız Babel'in 2 golünde asist yaptı.

Özellikle son haftalarda kendisini bulmaya başlayan İspanyol yıldızın, siyah beyazlılarda skora verdiği katkı istatistiklere de yansırken; Galatasaray'ın şu an ligde gol kralı olan ismi Gomis'in arkasına dayandı.

Sezon başındaki görüntüsü ile eleştirilerin hedefi olan 32 yaşındaki forvet, Gomis'in ardından dakika başına en çok gol katkısı yapan isim olmayı başardı.

🔥 Negredo asistleriyle hayat veriyor.

gztspor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()