Neşter sadece Mehmet Topal'a değildi: 3 futbolcuya daha ceza kesilecek

​Neşter sadece Mehmet Topal'a değildi: 3 futbolcuya daha ceza kesilecek
​Neşter sadece Mehmet Topal'a değildi: 3 futbolcuya daha ceza kesilecek

Fenerbahçe'de Mehmet Topal'ın kadro dışı bırakılmasının ardından 3 futbolcuya daha ceza kesilecek. Yönetimin Robin van Persie, Soldado ve Şener'i kadro dışı bırakma kararı aldığı öğrenildi.

Bilindiği üzere Fenerbahçe'de Osmanlıspor karşılaşmasının ardından Mehmet Topal kadro dışı bırakılmıştı.

Alınan kötü sonuçların ardından sabrı taşan yönetimin, bazı futbolculara ağır cezalar vermesi bekleniyor. Bu kapsamda yönetimin formsuz ve isteksiz olan Robin Van Persie, Soldado ve Şener'i kadro dışı bırakacağı öğrenildi. Yönetimin, Avrupa Ligi ön elemesinde Vardar'a elenen ve Süper Lig'de oynadığı 11 maçta sadece 17 puan toplayabilen takıma yüklü para cezaları da vereceği belirtildi.

Yöneticilerin, geçtiğimiz hafta Kayserispor karşısında 3-1'i koruyamayan, bu hafta da Osmanlıspor karşısında öne geçtikten sonra yine 2 puan kaybeden futbolculara çok sinirli olduğu ve en ağır cezai yaptırımları uygulamaktan kaçınmayacağı öğrenildi.

Bu sebeple yönetimin, bu sezon takıma hiç katkı vermeyen Robin Van Persie, oynadığı maçlarda etkisiz bir görüntü sergileyen ve henüz golle tanışamayan Soldado ve oynadığı her maçta hata yapan Şener'i kadro dışı bırakacağı belirtildi.