Nuri Şahin adım adım Aslan oluyor

​Nuri Şahin adım adım Aslan oluyor
​Nuri Şahin adım adım Aslan oluyor

Borussia Dortmund ile yollarını ayırmaya hazırlanan Nuri Şahin her an Galatasaray'a imza atabilir.

Finansal Fair Play nedeniyle transferle temkinli yaklaşan Galatasaray'da gözler Nuri Şahin'e çevrildi. Fanatik'in haberine göre; Galatasaray geçen sezonun aksine bonservis maliyeti fazla olmayan oyunculara yöneldi. Listedeki ilk isimse Nuri Şahin...

Dortmund devam etmek istemiyor

Nuri Şahin bu sezon Bundesliga'da 18 maçta 1223 dakika süre aldı.
Nuri Şahin bu sezon Bundesliga'da 18 maçta 1223 dakika süre aldı.

İdari menajer Şükrü Hanedar ve yardımcı antrenör Levent Şahin’in hafta içindeki Almanya seferinde 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu için temaslarda bulunmuştu. Borussia Dortmund, kulüpte toplam 11 sezon forma giyen Nuri’ye gelecek planlarında yer vermiyor. Ancak bonservis konusunda da oyuncusunu zorlamayacak bir politika izliyor. Dortmund, Nuri’nin bir takımla anlaşması durumunda futbolcusuna sıkıntı yaratmayacak ve makul bir fiyatla ayrılmasına izin verecek. Dolayısıyla bu transferde Nuri Şahin ile Galatasaray arasındaki görüşmeler kilit rol oynuyor.

Terim ile görüşüyor

Kurulan ilk temaslarda Nuri, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Galatasaray’a gelmeye oldukça sıcak baktığını söyledi. Üstelik Fatih Terim faktörü de Cim Bom’un elini güçlendiren önemli bir etken. Nuri, yıllarca A Milli Takım’da hocalığını yapan Terim ile sürekli iletişim halinde ve yeniden kendisiyle çalışmak istiyor. Kısacası Galatasaray-Nuri Şahin flörtünde her şey olumlu ilerliyor.