Nwakaeme'den takım arkadaşlarına övgü

Nwakaeme, bu sezon çıktığı 26 maçta 8 gol atarken, 6 da asist yaptı.
Nwakaeme, bu sezon çıktığı 26 maçta 8 gol atarken, 6 da asist yaptı.

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Nwakaeme, "Bunca zamandır futbol oynuyorum, birçok takım değiştirdim ama Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür kadar yetenekli genç oyuncu görmedim" dedi.

Trabzonspor'un Nijeryalı futbolcusu Anthony Nwakaeme, takım arkadaşları Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü övdü.

Nwakaeme, Trabzonspor dergisine verdiği röportajda, futbola sokaklarda başladığını ve katıldığı bir futbol akademisinin ardından profesyonelliğe geçtiğini aktardı.

"İleride çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum"

Takımının şu anki durumuna da değinen Nijeryalı futbolcu, "Gayet iyi bir takımımız var. Hem yetenekli hem de genç oyunculardan kurulu bir kadromuz bulunuyor. Tüm mevkilerde çok iyi oyuncularımız var. İleride çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Kendime hedef koyan biri değilimdir. Sahaya çıkıp, atabildiğim kadar gol atıp takımıma elimden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyorum. Kafanızda bir hedef olursa sahaya çıktığınızda yanlış oynayabilirsiniz" değerlendirmesinde bulundu.

"Türk oyuncular çok yetenekli"

"Kararlı ve her zaman kazanmayı isteyen bir hocamız var. Bu kararlılığını bize de yansıtıyor" diyen Nwakaeme, taraftarların verdiği desteğin kendilerini motive ettiğini aktararak, "Türk oyuncuların çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. Bunca zamandır futbol oynuyorum, birçok takım değiştirdim ama Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür kadar yetenekli genç oyuncu görmedim" şeklinde görüş belirtti.

Futbolu bırakacağı güne kadar kendine asla hedef koymayacağını anlatan Nwakaeme, sadece anı yaşamak istediğine işaret etti.