Oğuzhan Özyakup'tan taraftara müjde

Oğuzhan Özyakup'tan taraftara müjde
Oğuzhan Özyakup'tan taraftara müjde

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, sözleşmesinin kulüp tarafından açıklanacağını söyleyerek, “Beşiktaş benim ailem, başka bir yere gitmeyi düşünmedim. Türkiye’de başka bir takımda forma giymem söz konusu bile olamaz” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş’ın başarılı orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup, Antalya kampında soruları yanıtladı. Yoğun, yorucu ama zevkli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Beşiktaş kaptanı, “Sizlerle beraber 2 sene önce burada güzel bir kamp dönemi geçirmiştik ve sezon sonu güzel bitmişti bizim adımıza. İnşallah bu sene de ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yapıp güzel bitirmek istiyoruz" sözleriyle 3. şampiyonluğu çok istediklerini dile getirdi. Beşiktaş kaptanı ayrıca taraftarı sevindirecek sözleşme açıklamasını da yaptı.

İşte Beşiktaş kaptanının Beşiktaş'la imzalayacağı yeni sözleşmeye dair açıklamaları:

  • “Beşiktaş’la sözleşme konusunda problem yaşayacağımı kimse söyleyemez. Burası benim evim. Başkan da bunu söyledi. Kulüp yakında açıklama yapar. Başkanımız da sağ olsun burası benim yuvam, sözleşme konusunda çok fazla konuşulacak bir şey yok. Resmi açıklamayı kulüp yakın zamanda yapar. Ben burada çok mutluyum. Hedeflerim olduğunu söylüyorum. Ama dediğim gibi burası yuvam ve bu konuda tartışacak hiçbir şey yok.”