Okumalara doyamayacağınız en iyi 10 sporcu biyografisi

Okumalara doyamayacağınız en iyi 10 sporcu biyografisi
Okumalara doyamayacağınız en iyi 10 sporcu biyografisi

Okuma listenize ekleyeceğiniz birbirinden güzel sporcu biyografileri…

Alex de Souza

                                    Sekiz yıl Fenerbahçe forması giyen Alex de Souza futbolu bıraktıktan sonra biyografisini yayınladı. Gazeteci Marcos Eduardo Neves’in hazırladığı biyografide Alex’in hayatına dair muhteşem detaylar yer alıyor. Biyografiyi okuduktan sonra Alex hayranları onu bir kez daha takdir edecek.
Alex de Souza Sekiz yıl Fenerbahçe forması giyen Alex de Souza futbolu bıraktıktan sonra biyografisini yayınladı. Gazeteci Marcos Eduardo Neves’in hazırladığı biyografide Alex’in hayatına dair muhteşem detaylar yer alıyor. Biyografiyi okuduktan sonra Alex hayranları onu bir kez daha takdir edecek.
Yılmaz Vural / İnadım İnat

                                    Türk futbol dünyasına adını altın harflerle yazdıran Yılmaz Vural’ın biyografisi kısa bir süre önce yayınlandı.
Yılmaz Vural / İnadım İnat Türk futbol dünyasına adını altın harflerle yazdıran Yılmaz Vural’ın biyografisi kısa bir süre önce yayınlandı.
Zlatan İbrahimoviç / Ben Zlatan İbrahimoviç

                                    23 Mart 2018'de Manchester United'dan ayrılan İbrahimoviç, Los Angelas Galaxy'ye transfer oldu. Juventus, Inter, Milan, Barcelona ve PSG formaları giyen İbrahimoviç'in hayatı büyük acılarla dolu.
Zlatan İbrahimoviç / Ben Zlatan İbrahimoviç 23 Mart 2018'de Manchester United'dan ayrılan İbrahimoviç, Los Angelas Galaxy'ye transfer oldu. Juventus, Inter, Milan, Barcelona ve PSG formaları giyen İbrahimoviç'in hayatı büyük acılarla dolu.
Andrea Pirlo / Düşünüyorum, Öyleyse Oynarım

                                    1 Ocak 2018’de emekli olan Andrea Pirlo’nun biyografisinde Fatih Terim’den Lucescu’ya kadar birçok ünlü isimle ilgili anılar yen alıyor.
Andrea Pirlo / Düşünüyorum, Öyleyse Oynarım 1 Ocak 2018’de emekli olan Andrea Pirlo’nun biyografisinde Fatih Terim’den Lucescu’ya kadar birçok ünlü isimle ilgili anılar yen alıyor.
Johan Cruyff / Benim Oyunum

                                    24 Mart 2016'da vefat eden Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff'un biyografisini elinizden bırakamayacaksınız.
Johan Cruyff / Benim Oyunum 24 Mart 2016'da vefat eden Hollandalı futbol efsanesi Johan Cruyff'un biyografisini elinizden bırakamayacaksınız.
Pep Guardiola / Oyunu Değiştiren Felsefe

                                    Barcelona’daki başarılarına Manchester United’da da devam eden Pep Guardiola’nın hayatını okumak; gelecek planlarınızda sizi olumlu anlamda yönlendirecektir.
Pep Guardiola / Oyunu Değiştiren Felsefe Barcelona’daki başarılarına Manchester United’da da devam eden Pep Guardiola’nın hayatını okumak; gelecek planlarınızda sizi olumlu anlamda yönlendirecektir.
Federer / Tenisin Yaşayan Efsanesi

                                    Sayısız başarının mimarı Roger Federer'in hayatı da size ilham verecek türden.
Federer / Tenisin Yaşayan Efsanesi Sayısız başarının mimarı Roger Federer'in hayatı da size ilham verecek türden.
Alex Ferguson-Hayat Hikayem

                                    Sir Alex Ferguson olabilmek için sıradan bir zekadan daha fazlasına sahip olmak gerekir… Ferguson, otoriter görüntüsünün altında harika bir kalp taşıyor.
Alex Ferguson-Hayat Hikayem Sir Alex Ferguson olabilmek için sıradan bir zekadan daha fazlasına sahip olmak gerekir… Ferguson, otoriter görüntüsünün altında harika bir kalp taşıyor.
Lionel Messi /Benim Adım Messi

                                    Hastalığı nedeniyle ülkesinden çok uzaklara yolculuk yapan Lionel Messi’nin büyükannesi tarafından keşfedilmiş olma gerçeği sizi bir hayli şaşırtacak. Peki, nasıl? Detaylar biyografide…
Lionel Messi /Benim Adım Messi Hastalığı nedeniyle ülkesinden çok uzaklara yolculuk yapan Lionel Messi’nin büyükannesi tarafından keşfedilmiş olma gerçeği sizi bir hayli şaşırtacak. Peki, nasıl? Detaylar biyografide…
Ronaldo / Mükemmelliğe Giden Yol

                                    “Atılan bir gol küçücük bir çocuğun hayatını nasıl değiştirebilir ki?” diyorsanız; yapmanız gereken ilk şey Ronaldo’nun biyografisini satın almak.
Ronaldo / Mükemmelliğe Giden Yol “Atılan bir gol küçücük bir çocuğun hayatını nasıl değiştirebilir ki?” diyorsanız; yapmanız gereken ilk şey Ronaldo’nun biyografisini satın almak.