Olay iddia: Arda Turan'ı yumrukladılar

 Arda Turan Yaşar Aşçıoğlu
Arda Turan Yaşar Aşçıoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden Yaşar Aşçıoğlu, gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden ve Yıldırım Demirören'i topa tutan Yaşar Aşçıoğlu, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Arda Turan'la ilgili duyulmamış görülmemiş bir olay daha açıkladı.

Yaşar Aşçıoğlu, Fanatik Gazetesi'nde İstanbul'daki evinde verdiği özel röportajda Arda Turan'ın Katar'da yumruklandığını söyledi:

Aşçıoğlu'nun açıklamalrı şu şekilde:

"Bu işin ilk kıvılcımı Katar’da çıktı. Yıldırım Demirören’in misafiri vardı. Kerem Bey diye. Katar’da gidiyor Arda Turan’la yumruk yumruğa giriyorlar otelde. Dönüşte de Kerem Bey, "Ben galiba ayıp ettim" diyor. Yaptığından da pişman. Kafileyle gelmeyeceğim diyor. Ancak Yıldırım Demirören iyi bir şey yapmış gibi Kerem Bey'i gidip getiriyor kafileye. Arda’nın ilk kıvılcımı burada oldu. Ancak piyango Bilal Abi'ye çıktı"

"Ben Türk futbolunun doğru yönetilmesi için sizin aracılığınızla sesleniyorum. Ey spor bakanı bu görev size düşer. Yıldırım Demirören’in istifasını acilen istemeniz gerekiyor. 50 milyon insanın sosyalleştiği, güzellikler yaşadığı bir spor alanını doğru yönetmeyen bir kişiye hala tutmanın bir anlamı yok. Görev onlara düşmüyorsa devreye Sayın Cumhurbaşkanımız girmelidir"