Olcay Şahan'dan Galatasaray taraftarına ağır sözler!

Yusuf Yazıcı & Olcay Şahan
Yusuf Yazıcı & Olcay Şahan

Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan, Galatasaray maçının ardından sansasyonel açıklamalarda bulundu. Olcay Şahan hem takım arkadaşlarını medyanın önüne attı hem de Galatasaray taraftarına yönelik ağır ifadeler kullandı.

Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan, 2-1 kaybedilen Galatasaray maçının ardından canlı yayında çok konuşulacak sözler söyledi.

Sarı kırmızılı ekip karşısında aldıkları mağlubiyeti, genç oyuncularının sayısının fazlalığına bağlayan Olcay Şahan, bordo mavili camianın tepkisini çekti. Galatasaray taraftarına da sitem eden Olcay Şahan, “Galatasaraylı taraftarları tebrik ediyorum. 'Şikeci Trabzon' diye bağırıyorlar. Demek ki Fenerbahçe'yi destekliyorlar. Böyle şeyleri görmek güzel.” sözleriyle iğneleme yaptı.

Fotoğraf: İHA
Fotoğraf: İHA

beIN SPORTS yorumcuları Tümer Metin ve Metin Tekin de, Olcay Şahan’ın açıklamalarının yersiz olduğunu belirterek yıldız oyuncuya tepki gösterdiler. Metin Tekin, “Olcay Şahan nerede ne konuşacağını bilmiyor herhalde. Bunu öğrenmeli. Çok gereksiz konuştu.” ifadelerini kullandı. Tümer Metin ise “Bu röportaj banttan yapılsa yayınlanmazdı. Canlı yayın olduğunu için yayınlandı artık” şeklinde konuştu.

Olcay Şahan'ın tepki çeken açıklamalarının tamamı şu şekilde:

  • “Galatasaraylı taraftarları tebrik ediyorum. 'Şikeci Trabzon' diye bağırıyorlar. Demek ki Fenerbahçe'yi destekliyorlar. Böyle şeyleri görmek güzel. Çok genç oyuncularımız var. Bunun bedelini de ödedik. Tecrübe kazandılar. Genç oyuncular olduğu zaman bazı maçlarda sıkıntılar yaşanabiliyor. Bugün de olan buydu”