Ozan Kabak, dünya devine gidebilir

Ozan Kabak, Stuttgart formasıyla   çıktığı 25 maçta 2 gol kaydetti.
Ozan Kabak, Stuttgart formasıyla çıktığı 25 maçta 2 gol kaydetti.

Galatasaray'da gösterdiği başarılı performansla Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ozan Kabak'ın Real Madrid'in transfer listesinde olduğu iddia edildi.

Almanya Bundesliga takımlarından Stuttgart forması giyen Ozan Kabak ile ilgili İspanyol basınından dikkat çeken bir iddia geldi.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Marca Gazetesi'nde yer alan haberde milli futbolcunun eflatun-beyazlı ekibin transfer listesinde olduğu ifade edildi.

18 yaşındaki genç yıldızın, Madrid ekibinde Fransız defans oyuncusu Raphael Varane'ın yerine düşünüldüğü iddia ediliyor.

  • Takımda geçtiğimiz günlerde ikinci kez göreve gelen teknik direktör Zidane'ın, defans oyuncularını değiştirmek istediği ve bu nedenle ilk iş olarak Porto'dan Eder Militao'yu kadrosuna kattığının altı çizilirken, Ozan Kabak'ın da yaz transfer döneminde İspanyol ekibine gidebileceği belirtildi.

Ozan Kabak kimdir?

23 Mart 2000 doğumlu Ozan Kabak, henüz 18 yaşında ve savunmanın ortasında ve ön liberoda görev alabiliyor. Bu sezon Galatasaray'ın Alanyaspor'u 6-0 yendiği maçta da 6 dakika süre alan Ozan Kabak ile geçen sezonun öncesinde profesyonel sözleşme imzalanmıştı. Galatasaray'la 30 Haziran 2020'ye kadar kontratı bulunan Ozan Kabak, 2015 yılından bu yana Galatasaray altyapısında yer alıyor. Sırasıyla U16 U17 U19 yaş altı ve U21 yaşaltı takımlarında forma giydi. Milli takımın alt yaş gruplarında toplam 39 kez resmi maça çıkan Ozan Kabak, skorer kimliğiyle de ortaya çıktı ve 6 gol kaydetti.