Ozan Kabak'la yola devam

Fatih Terim ve Ozan Tufan kritik görüşmenin ardından bu fotoğrafı çektirdi.
Fatih Terim ve Ozan Tufan kritik görüşmenin ardından bu fotoğrafı çektirdi.

Fatih Terim, Ozan Kabak ile bir araya geldi. Toplantıda Ozan Kabak'ın sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giymesine karar verildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da Ozan Kabak’ın geleceği belli oldu. Genç oyuncuyla kritik bir görüşme gerçekleştiren Fatih Terim, Ozan Kabak’ın ligin ikinci yarısında takımda kalması yönünde karar verdi.

Konuyla ilgili Instagram hesabı üzerinden bir açıklama yapan Fatih Terim, altyapı oyuncularına büyük önem verdiklerini ve Ozan Tufan’ın Avrupa’ya gitme yönündeki arzusunun farkında olduklarını ifade etti. Ozan Kabak’ın zamanı geldiğinde Avrupa’ya açılacağını belirten Terim, o günün bugün olmadığını söyledi.

  • Biz, bu ülkede yetişmiş her evladımıza emek ve fırsat veriyoruz. Doğal olarak da önce Galatasaray’a hizmet vermelerini istiyoruz. Çalışmalarının ve yeteneklerini karşılığını alacaklar. Başka ülkelere gitmeleri gereken zamanlar da gelecek ama o gün, bugün değil. Ozan’ın heyecanını ve hevesini anlıyorum. Hepimiz genç olduk. Hepimiz gitmek isteriz. Sonuçta Avrupa büyük bir heyecan. Ozan’ın gitme zamanı bugün değil. Devre arası değil.