Rıdvan Dilmen: Keşke 3-0 bitseydi

Valbuena yerde kaldığı pozisyonun ardından hakeme bakıyor.
Valbuena yerde kaldığı pozisyonun ardından hakeme bakıyor.

Fenerbahçe tarihinde önemli bir yeri olan yorumcu Rıdvan Dilmen, 2-1 kaybedilen Trabzonspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rıdvan Dilmen, "3-0 bitseydi keşke. Şimdi 2-1 bitti diye başkan ve yönetim bir hamle yapmaz diye endişeleniyorum" dedi.

NTV yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor’un başından sonuna üstün götürdüğü maçta Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup etmesinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

Bordo mavili ekip karşısında alınan 2-1’lik yenilgi sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Rıdvan Dilmen, Trabzonspor’un tarihinde oynadığı en rahat Fenerbahçe maçını çıkardığını savundu. Dilmen ayrıca, maçın 2-1 yerine 3-0 bitmesini dilediğini ifade ederek Ali Koç yönetimine göndermede bulundu.

Trabzonsporlu futbolcular maçın son düdüğünün ardından orta alanda toplanarak seviniyor.
Trabzonsporlu futbolcular maçın son düdüğünün ardından orta alanda toplanarak seviniyor.

Rıdvan Dilmen, “Bir Fenerbahçeli olarak acayip üzüntü duydum. 3-0 bitseydi keşke. Şimdi 2-1 bitti diye başkan ve yönetim bir hamle yapmaz diye endişeleniyorum” şeklinde konuştu. Dilmen ayrıca Trabzonspor'un sol beki Novak'ın tek başına bile 4 gol atabileceğine vurgu yaparak sarı lacivertli ekibi eleştirdi.

  • "Trabzon'un nesi meşhurdur? Fıkrası. Maç 2-2 bitse, al, fıkra diye anlat. Trabzonspor bu kadar rahat Fenerbahçe maçı oynamamıştır. Maç 2-0 bitse bile hayıflanmalıydı. Trabzonspor'un sol beki Novak, bugün 4 gol atabilirdi. 3 dakikalık özet veriyor ya beIN Sports, bu haftalık idare etsinler, aynı paradan 6 dakikalık versinler. Koeman biraz sonra 2-2'yi yakalayabilirdik falan diyecek. İzlemeyenler için söyleyeyim, son bölümler dışında Trabzonspor, Fenerbahçe'ye tarihinin en büyük farkını bugün atardı. Çok daha facia bir sonuç olurdu. Bir Fenerbahçeli olarak acayip üzüntü duydum. 3-0 bitseydi keşke, başkan ve yönetim bir hamle yapmaz diye endişeleniyorum. Hiçbir lisanslı teknik direktör, bir futbol takımına bundan büyük kötülük yapamaz. Ali koç, görevden birini aldın, bir tanesini daha al. Yazık olur Fenerbahçe'ye. Facia bir görüntü var. Ali Koç şu ana kadar yapılanlara bakıldığında, son derece kötü bir yönetim göstermiştir

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🌪️ Fırtına, Fenerbahçe'yi eli boş gönderiyor...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()