Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş'a övgü: Şu an Porto, Milan seviyesinde

Rıdvan Dilmen, Monaco maçı sonrasında Beşiktaş'a övgü yağdırdı
Rıdvan Dilmen, Monaco maçı sonrasında Beşiktaş'a övgü yağdırdı

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Monaco'ya karşı aldığı 2-1'lik skor sonrasında konuşan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'a övgü yağdırdı. Dilmen, Beşiktaş'ın ortaya koyduğu oyun kalitesi ile bir başka seviyeye geçtiğini dile getirdi.

Rıdvan Dilmen, Devler Ligi'nde dün oynanan Monaco-Beşiktaş karşılaşması sonrasında çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Siyah beyazlı ekibin Şampiyonlar Ligi'ndebir başka oynadığını dile getiren duayen yorumcu, Galatasaray'ın UEFA başarısından sonra bu başarının bir milat olduğunu iddia etti.

Dilmen, Beşiktaş'ın seviye olarak top seviyedeki kulüplerin bir tık altına yerleştiğini belirtirken, ligdeki zorlanmanın oyun tarzından kaynaklandığına işaret etti.

Duayen yorumcunun Monaco-Beşiktaş maçı yorumlarından satır başları;

"GALATASARAY'DAN SONRA BU MİLAT"

  • "Galatasaray’ın UEFA şampiyonluğundan sonra Beşiktaş’ın bu yılki performansı bir milattır. Türk futbolunda bir devrimdir. Beşiktaş, Bayern Münih değil, Barcelona da değil, belki hiç olmayacak ama onun bir tık altındaki takımların seviyesine geldi."

"OYNAYAN TAKIMA KARŞI BİR BAŞKA"

  • "Oynayan takımlara karşı Beşiktaş daha iyi oynuyor. Bozan takımlara karşı daha zorlanıyor. Bizim ligimiz zor, itip, kakmalı. Oyun duruyor. Burada oynayan takım var, Monaco. Porto, Monaco oynuyor, o da oynuyor. Beşiktaş Futbol Takımı ile Türkiye ne kadar gurur duysa azdır. Babel inanılmaz oynadı, bir oyuncu bundan daha iyi oynamaz."

DEVLER LİGİNDE ÇOK FARKLI

  • "Beşiktaş bugün Liverpool ile oynasın, ben net Liverpool demem. Vay be Monaco değil, izlesinler, rahat yendi Beşiktaş. Karabük maçından daha kolay oldu. Monaco daha iyi takım ama, oynayan bir takım. Quaresma, defansına yardım etmeye geliyor. Akhisar maçında bunu göremezsiniz mesela. Şampiyonlar Ligi çok farklıdır."

BEŞİKTAŞ'TAKİ YEDEK KALİTESİ

  • "Ben kadroyu yazarken, A Milli Takım ve Beşiktaş’ta, Oğuzhan’ı bir yazarım. Oğuzhan, Tolgay’dan bana göre daha önde bir oyuncu. Tolgay bugün çok iyi oynadı. Kendi performansını beğenmediğini söyledi ama ben çok beğendim. Beşiktaş’ın yedek kadrosunu bana ver, 4 tane daha adam ver, ligde şampiyonluğa oynarım."

SEVİYE ATLADI

  • "Medel’in şu andaki formuyla, Beşiktaş takımında oynama şansı yok. Medel ve Negredo nasıl olsa, oynarız diye geldiler, ama rakipleri sert. İlk gol ofsayt diye kesildi ama, 2. gol ofsayt olabilir. Beşiktaş Barcelona, Real Madrid’ler ile eşleşmedi ama şu an seviyesi Porto’lar, Benfica’lar, Lazio’lar, Inter’ler, Milan’lar falan."