Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor açıklaması

​Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor açıklaması
​Rıza Çalımbay'dan Trabzonspor açıklaması

Akhisarspor karşısında alınan 1-6'lil yenilgiden sonra Ersun Yanal'la yollarını ayıran Trabzonspor'da teknik direktör adaylarından biri olan Rıza Çalımbay,bu iddialar üzerine Radyospor canlı yayınında önemli açıklamalar yaptı.

Ersun Yanal'la yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor teknik direktörlüğü için adaylardan biri de Rıza Çalımbay. Antalyaspor ile yollarını ayırmasının ardından boşta olan Rıza Çalımbay, Radyospor'a bu konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte Rıza Çalımbay'ın açıklamalarından öne çıkan noktalar;

  • "Net bir şey yok. Anlaşma olursa daha rahat konuşabiliriz. İnşallah hayırlısı olur. (Trabzonspor iddialarına yönelik) Bu sezon tabii ki çalışacağız. Trabzonspor konuşuluyor. Fakat net bir şey yok. İnşallah olur, gider çalışırız."

BEŞİKTAŞ'LA İLGİLİ SÖZLERİ

Rıza Çalımbay'a Beşiktaş'ın durumuyla ilgili de soru soruldu. Tecrübeli hoca şu değerlendirmeleri yaptı:

  • "Beşiktaş artık alışık olmalı. Çünkü geçen sezondan itibaren her yerde mücadele ediyor. Puan kayıpları olacakır. Beşiktaş'ın iyi gideceğini düşünüyorum. Beşiktaş'ta alınacak oyuncuların performansını üst seviye çıkartmak lazım. Lens geçen sezon Fenerbahçe'deki Lens değil. Bu da hazır gelmediği için. Beşiktaş'ın iyi olacağını düşünüyorum. Beşiktaş bu tempoyu kaldırıp devre arasında takviye yaparsa iyi konuma gelir. Grubun en iyi takımı Beşiktaş. Avrupa maçlarında Beşiktaş Süper Lig'deki gibi oynuyor. Monaco geçen sezonki gibi değil. Beşiktaş Fransa'dan güzel sonuçlarla dönecektir."

Kaynak: Radyospor