Ryan Babel'in golü ofsayt mı?

Ryan Babel
Ryan Babel

Süper Lig'in 4. haftasında Bursa deplasmanına konuk olan Beşiktaş'ta Ryan Babel'in attığı gol sonrasında Bursasporlu oyuncular ofsayt itirazın bulundu. VAR odası ile irtibata geçen hakem Cüneyt Çakır, pozisyonun nizami olduğuna hükmetti ve siyah beyazlılar ikinci yarının hemen başında 1-0 öne geçti. Sosyal medyada çok tartışılan bu pozisyona eski hakem Deniz Çoban da katıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan karşılamada 1-1’lik skorla tamamlandı. İkinci yarının hemen başında Beşiktaş Hollandalı oyuncusu Ryan Babel ile öne geçerken, Bursaspor cephesinin gol öncesinde yaşanan pozisyonda ofsayt olduğu yönünde yoğun itirazları oldu. Ancak karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, VAR sisteminin yardımıyla Beşiktaş’ın golünü verdi.

Beşiktaş’ın Bursaspor ile oynadığı karşılaşmada Ryan Babel’in golü sonrasında ofsayt tartışması yaşandı. Karşılaşmanın 51. dakikasında Oğuzhan’ın ara pasında topla buluşan Babel, bu pozisyonda golü attı.

“GOL TEMİZ”

Bursasporlu oyuncular, bu pozisyon için ofsayt itirazında bulundu. VAR sistemi devreye girdi ve hakem Cüneyt Çakır, pozisyonun ofsayt olmadığına karar verdi.

Hakem yorumcusu Deniz Çoban da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda pozisyon için şu ifadeleri kullandı:

  • “Beşiktaş’ın golünde Bursasporlu futbolcunun sol ayağı önde. Gol temiz”