“Sağır olmadığı için Şenol Güneş’e saygı duyuyorum”

​“Sağır olmadığı için Şenol Güneş’e saygı duyuyorum”
​“Sağır olmadığı için Şenol Güneş’e saygı duyuyorum”

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi RB Leipzig'in teknik direktörü Ralph Hasenhüttl, Vodafone Park’ta oynadıkları karşılaşmaya atıfta bulundu. Hasenhüttl, Şenol Güneş’in öyle bir atmosferde sağır olmamasının büyük bir başarı olduğunu söyledi.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi RB Leipzig'in teknik direktörü Ralph Hasenhüttl, Vodafone Park'ta 2-0 kaybettikleri karşılaşma hakkında konuştu.

Ralph Hasenhüttl, Alman basınına önemli açıklamalarda bulundu.
Ralph Hasenhüttl, Alman basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Alman basınına konuşan Hasenhütt, Vodafone Park’taki atmosfere hayran kaldıklarını belirtti.

“Avrupa’da örneği yok”

  • Hasenhütt, “İstanbul'da sıra dışı bir şey yaşadık. Bunun aynısı Monaco'da ya da Porto'da olmayacak çünkü Avrupa standardı bu değil. En gürültülü statlar İstanbul'un yanında hiçbir şey. Atmosfer sağır edici ve acı vericiydi. Genç bir takım olarak burada oynamak kolay değildi. Ancak rövanşta farklı bir oyun sergileyeceğimize inanıyorum.

“Hiç eğlenceli değildi”

  • 'İstanbul'daki atmosfer eğlenceli miydi?' sorusuna ise Hasenhütt, “Hayır, öyle değildi. 140 desibelde oyuncularıma bir şeyler aktarabilmeyi hayal edemiyorum. Bu, gerçekten bir teknik direktör için çok zor. Şenol Güneş'e hala sağır olmadığı için saygı duyuyorum (gülerek)” ifadelerini kullandı.