Şaka gibi: Gençlerbirliği 3. haftada kovduğu Ümit Özat'ı tekrar takımın başına getirdi

​Şaka gibi: Gençlerbirliği 3. haftada kovduğu Ümit Özat'ı tekrar takımın başına getirdi
​Şaka gibi: Gençlerbirliği 3. haftada kovduğu Ümit Özat'ı tekrar takımın başına getirdi

Gençlerbirliği, Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasının ardından 3.haftada kovduğu Ümit Özat ile tekrar anlaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 3.haftasında Ümit Özat'ı kovarak Mesut Bakkal'ı takımın başına getiren Gençlerbirliği, dün Mesut Bakkal ile yolların ayrılmasının ardından tekrar Ümit Özat'ı teknik direktörlük görevine getirdi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Murat Cavcav konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Vakit kaybedemezdik, can derdindeyiz. Kendisinin de söylediği gibi bu transferleri o yapmadı. Biz de bu transferleri yapan Ümit Özat'ı yeniden göreve getirmeyi doğru bulduk." ifadelerini kullandı.

Sözlerine devam eden Murat Cavcav, ikinci kez Ümit Özat'ın takımın başına getirilmesi hakkında şu yorumu yaptı:

  • "Sezon öncesi kampımızı da yöneten Ümit hoca, takımı, yeni transferleri, kulübü iyi tanıyor. Sonuçta daha birkaç hafta önce futbolcularla tesiste kalıyordu, gece gündüz onlarla yaşıyordu. Kendisi de bize güvence verdi. Futbolculara inandığını ve bu takımın kesinlikle iyi yerlere geleceğini, hatta üst sıralara oynayacağını ifade etti. Yönetim kurulundan arkadaşlarla değerlendirdik. Kendisiyle de görüştük ve geçmişteki olumsuzluklardan ders çıkararak Gençlerbirliği'ni layık olduğu yere getirme konusunda fikir birliğine vardık."

Gençlerbirliği 12 haftada topladığı 8 puanla ligde son sırada yer alıyor.