Sakho: Beşiktaş'ın ilgisi vardı

Sakho bu sezon çıktığı 14 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı.
Sakho bu sezon çıktığı 14 maçta 2 gol atarken 1 de asist yaptı.

Bursaspor'un deneyimli golcüsü Diafra Sakho, "Türkiye'de ilk golümün Beşiktaş'a karşı olmasının özel bir anlamı var. West Ham'dayken ocak ayında Beşiktaş'ın başkanıyla bir araya gelmiştik. O dönem benimle ilgileniyorlardı" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un deneyimli golcüsü Diafra Sakho, kulüp televizyonuna konuştu. Tecrübeli futbolcu Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Süper Lig'de Bursaspor formasıyla ilk kez Beşiktaş karşısında ter döken ve ilk maçında golle tanışan Sakho, o maça dair şunları dile getirdi:

  • Türkiye'de ilk golümün Beşiktaş'a karşı olmasının özel bir anlamı var çünkü West Ham'dayken Ocak ayında Beşiktaş'ın başkanıyla bir araya gelmiştik. Benimle ve başka bir oyuncuyla görüşmek istedi. O dönem sanırım benimle ilgileniyorlardı. Hatta Bursa'ya geldiğimde bile Beşiktaş'ın bana karşı ilgisi vardı ama sakatlığım, belim gibi konulardan endişeleri vardı. Onlara karşı gol atmak, onlara hala yaşadığımı kanıtlamanın güzel bir yoluydu. Bu yüzden de özel bir anlamı oldu.