Salih Uçan resmen Sion'da

Salih Uçan Sion
Salih Uçan Sion

İsviçre temsilcisi Sion, Fenerbahçe forması giyen Salih Uçan'ı resmen kiraladığını açıkladı. Salih Uçan'ın yeni takımındaki forma numarası da belli oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe forması giyen Salih Uçan resmen Sion’a transfer oldu.

Sarı lacivertli ekibin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, genç futbolcunun kiralık olarak İsviçre temsilcisine gönderildiği belirtildi. Söz konusu açıklamada, “Kulübümüz, yapılan görüşmeler sonucu Salih Uçan'ın kiralık olarak transferi konusunda İsviçre ekibi FC Sion ile anlaşma sağlamıştır. Oyuncumuz Salih Uçan bu sezon FC Sion takımı için mücadele edecektir. Futbolcumuz Salih Uçan'a başarılar diler, kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Salih Uçan transferini Fenerbahçe ile eş zamanlı olarak açıklayan Sion da, milli futbolcunun takımın ofansif gücüne katkı sağlayacağına dikkat çekti. Aynı açıklamada, Salih Uçan’ın yeni sezonda 48 numaralı formayı giyeceği de belirtildi.

Fenerbahçe forması altında toplam 74 maça çıkan Salih Uçan, sarı lacivertli ekibe 6 gol ve 14 asistlik katkı sağladı. 23 yaşındaki oyuncu, kiralık olarak forma giydiği Roma’da ise 10 maçta süre aldı ve 2 asist yaptı.