Semih Özsoy: Slimani gitmek istiyordu

Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Slimani, çıktığı 22 maçta 4 gole imza attı.
Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Slimani, çıktığı 22 maçta 4 gole imza attı.

Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Cezayirli futbolcuları Islam Slimani için devre arası transfer döneminde İspanya’nın Real Betis takımı ile sıcak saatler yaşadıklarını belirterek, "Slimani gitmek istiyordu" dedi.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında evinde karşılaştığı Göztepe'yi 2-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy, Islam Slimani ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
"Slimani gitmek istiyordu"

Islam Slimani için devre arası transfer döneminde İspanya'nın Real Betis takımı ile sıcak saatler yaşadıklarını söyleyen Semih Özsoy, "Slimani gitmek istiyordu. Bize gelen tekliflerde bizim çıkarlarımıza uygun olsa olabilirdi. Bununla birlikte bir kuralımız daha vardı; oyuncu aldığımız takdirindeydi. Aldığımıza, verdiğimize baktığımızda Fenerbahçe’nin menfaati neyse öyle hareket edildi. Kesin olarak gitmedi, alınmadı, bırakıldı diyemeyiz. Karşılıklı istişare ile alınmış karardır. Slimani gitseydi forvet alınacaktı. Fenerbahçe'de almış olmak için hiçbir transfer yapılmaz. Dolayısıyla Fenerbahçe'nin menfaati buydu, biz de bunu yaptık" diyerek sözlerini tamamladı.