Şenol Güneş: Beklediğimden iyi koştu

Teknik direktör Şenol güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.
Teknik direktör Şenol güneş maç sonu açıklamalarda bulundu.

EURO 2020 elemelerindeki ilk maçında Arnavutluk'u 2-0 mağlup eden milli takımın tecrübeli hocası Şenol Güneş maç sonu yaptığı açıklamada, "Hem Burak, hem Mahmut'tan memnunum. Cenk ve Burak çok çalıştılar ileride. İleride Cenk beklediğimden iyi koştu" ifadelerini kullandı.

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ilk maçında deplasmanda Arnavutluk'u 2-0 mağlup eden A Milli Takım'da teknik direktör Şenol Güneş mücadelenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Genç bir takımı tecrübeli takımla birleştirdiklerini söyleyen Güneş, "İyi başlamanın arkası gelecek diye düşünüyoruz. Rakibin sertliğine cevap verdik, bunun mutluluğu var bizde. İnşallah bunu devam ettiririz" dedi.

"Burak ve Mahmut'tan memnunum"

  • Oyuncuların performansına ilişkin gelen bir soruya Güneş, "Siz kendi işinizi yaptıktan sonra kısmet karşınıza çıkar. Hem Burak, hem Mahmut'tan memnunum. Cenk ve Burak çok çalıştılar ileride. İleride Cenk beklediğimden iyi koştu. Hepsi iyi niyetteydi. Bunu bir kayıp olarak görmemek lazım, önemli bir kariyer ve yetenekte bir oyuncu" yanıtını verdi.