Şenol Güneş hastaneye kaldırıldı: 5 dikiş atıldı

​Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı.
​Şenol Güneş'in başına 5 dikiş atıldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe tribünleriyle yaşanan arbedede başından yaralandı. Deneyimli teknik adamın başına 5 dikiş atıldı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı, 57. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Yaşanan olaylar esnasında başından yaralanan siyah-beyazlı takımın teknik direktörü Şenol Güneş, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Maçın 57. dakikasında bir taraftar ile tartışan Tolga Zengin'i sakinleştirmeye gelen Şenol Güneş’in kafasına tribünden atılan yabancı madde isabet etti.

Acı içinde yerde kalan Şenol Güneş, daha sonra soyunma odasına götürüldü. Burada kafasına 5 dikiş atılan tecrübeli teknik adam, sedyeye konularak ambulansla Fulya Acıbadem Hastanesi’ne götürüldü.

MEVCUT SAĞLIK DURUMU

Fulya Acıbadem Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü'nde görev yapan Prof. Dr. Yunus Aydın, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ziraat Türkiye Kupası maçında çıkan olaylarda yaralanarak başına 5 dikiş atılan Şenol Güneş'in durumunun iyi olduğunu söyledi.

Aydın, başına isabet eden cisimden dolayı Ülker Stadı'nda başına 5 dikiş atılan ve ardından Fulya Acıbadem Hastanesi'ne getirilen Şenol Güneş'in sağlık durumu hakkında basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Şenol Güneş'in başında önemli bir hasar olmadığını belirten Aydın, "Hocanın başını müdahaleyle dikmişler. Sadece bir sarsıntı geçirmiş. Gözlem altında tutacağız. Yarın büyük ihtimalle göndeririz. Şu anda bir hayati tehlikesi söz konusu değil. İki kere düşme var. Kafasına gelen cisim var. Sarper Bey yaraya dikiş atmış. Basit bir kafa travması kabul ediyoruz. Şenol Güneş eskiden beri hastam ve dostumdur. Durumunu takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

⚡Derbi tatil edildi!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()