Şenol Güneş'ten sitem dolu imalı açıklamalar!

Şenol Güneş Leipzig
Şenol Güneş Leipzig

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, RB Leipzig maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş olaylı derbi hakkında ilk kez konuştu.

Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci maçında RB Leipzig ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Cenk Tosun ve teknik direktör Şenol Güneş basın toplantısı düzenledi.

Kritik müsabaka öncesinde kameraların karşısında geçen Şenol Güneş, derbiyle ilgili polemiğe girmekten kaçınsa da imalı cevaplarla hem Fenerbahçe camiasına hem de derbinin hakemi Ali Palabıyık’a göndermelerde bulundu.

Alman temsilcisi hakkında övgü dolu ifadeler kullanan Şenol Güneş, Leipzig’in dördüncü torbadan gelmesine rağmen güçlü bir ekip olduğunu söyledi ve akıllı oynamaları gerektiğine dikkat çekti. Şenol Güneş ayrıca, “Leipzig sürpriz yapabilecek takım. İki forvetleri sürekli deplase oluyor. Bireysel isimler var. Leipzig iyi savunma yapan takımlara karşı zorlanıyor. Zor bir maç olacak. Akıllı ve sabırlı olmamız gerekiyor” dedi.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU'NA SİTEM

Fenerbahçe maçının tarihi konusunda Türkiye Futbol Federasyonu’na da sitem eden Şenol Güneş, Salı günü Şampiyonlar Ligi maçı oynayacak olmalarına rağmen derbinin neden Cuma günü değil de Cumartesi günü oynandığını bilmediğini belirtti.

CENK TOSUN NE DEDİ?

Öte yandan Cenk Tosun da derbiyle ilgili konuşmaktan kaçındı ve yalnızca Leipzig maçına ilişkin açıklamalar yaptı.

Cenk Tosun, “6 puana yükselip grupta liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Leipzig disiplinli ve çok koşan bir takım. İnşallah golümü atarım ve kazanırız. Her gol güzeldir forvet için ama jeneriklik atınca daha da mutlu oluyoruz. Ben gol atarsam ama kazanamazsak sevinemiyorum. Önemli olan gol atınca kazanmak. Biz Leipzig'e hazırız. Motive olduk, taktiklerimizi aldık. Bunu fazla dillendirmeye gerek yok. Galibiyeti almak istiyoruz. Fenerbahçe derbisine girmek istemiyorum. Leipzig maçındaki Rus hakemi tanıyoruz, ona yönelik çalışmamız olmadı” şeklinde konuştu.

Şenol Güneş'in açıklamalarının tamamı!

                                    
                                    
Grupta denk takımların olduğunu biliyoruz. Leipzig 4. torbadan olmasına rağmen güçlü bir takım. Leipzig sürpriz yapabilecek takım. İki forvetleri sürekli deplase oluyor. Bireysel isimler var. Leipzig iyi savunma yapan takımlara karşı zorlanıy
or. Zor bir maç olacak. Akıllı ve sabırlı olmamız gerekiyor. Lig maçının neden cuma günü oynanmadığını bilmiyoruz. Şu anda yapacağım konuşmaların yararı olmaz. Beni sevmenizi beklemiyorum. Öyle bir sevgiye ihtiyacım yok. Ben hiçbirinize beyanat vermediğim halde benim adımdan beyanatlar yazıyor medyada. Bunu yapmayın. Hakemler her maçta hata yapıyor. Kiev, Napoli... Hakemler için kötü konuşmak istemiyorum. Ana avrat küfür edildi, para atıldı. Biz bir şey yapmadık. Lens, Gökhan yoktu. Caner sadece diz çöktü. Biz küfür yemeye müsait bir milletiz. Şahsıma küfürde sorun yok. Başkası yapınca keyfine saha kapatıyorlar. Sizin derdiniz yarınki maç değil, kavga olsun. Gündem olsun. Ben o işte yokum. Sağ bekte Adriano ve Medel konusunda karar vermedim. Kazanmak için her yol mübah değil. Biz sadece top oynamaya çalışacağız.
Şenol Güneş'in açıklamalarının tamamı! Grupta denk takımların olduğunu biliyoruz. Leipzig 4. torbadan olmasına rağmen güçlü bir takım. Leipzig sürpriz yapabilecek takım. İki forvetleri sürekli deplase oluyor. Bireysel isimler var. Leipzig iyi savunma yapan takımlara karşı zorlanıy or. Zor bir maç olacak. Akıllı ve sabırlı olmamız gerekiyor. Lig maçının neden cuma günü oynanmadığını bilmiyoruz. Şu anda yapacağım konuşmaların yararı olmaz. Beni sevmenizi beklemiyorum. Öyle bir sevgiye ihtiyacım yok. Ben hiçbirinize beyanat vermediğim halde benim adımdan beyanatlar yazıyor medyada. Bunu yapmayın. Hakemler her maçta hata yapıyor. Kiev, Napoli... Hakemler için kötü konuşmak istemiyorum. Ana avrat küfür edildi, para atıldı. Biz bir şey yapmadık. Lens, Gökhan yoktu. Caner sadece diz çöktü. Biz küfür yemeye müsait bir milletiz. Şahsıma küfürde sorun yok. Başkası yapınca keyfine saha kapatıyorlar. Sizin derdiniz yarınki maç değil, kavga olsun. Gündem olsun. Ben o işte yokum. Sağ bekte Adriano ve Medel konusunda karar vermedim. Kazanmak için her yol mübah değil. Biz sadece top oynamaya çalışacağız.