Sir Alex Ferguson'un yüzüne pizzayı kim attı? 13 yıllık sır açıkladı

​Sir Alex Ferguson'un yüzüne pizzayı kim attı? 13 yıllık sır açıkladı
​Sir Alex Ferguson'un yüzüne pizzayı kim attı? 13 yıllık sır açıkladı

2004 yılında Arsenal ile Manchester United arasında oynanan karşılaşmanın ardından Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Sir Alex Fergison'un yüzüne pizza fırlatıldı. Yıllar yılı pizzanın kim tarafından atıldığı merak edildi. Gerçek 13 yıl sonra ortaya çıktı.

13 yıllık gizem son buldu... 2004'te oynanan Arsenal-Manchester United maçında sahadan Kırmızı Şeytanlar 2-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla ManU, Arsenal'in 49 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Karşılaşmanın ardındansa soyunma odası koridorları karıştı.

Soyunma odası koridorları karıştı

Soyunma odasında yaşanan tartışma sırasında Manchester United'ın o dönemki menajeri Sir Alex Fergison'un yüzüne pizza fırlatıldı. Ancak pizzayı fırlatanın kim olduğu bir türlü anlaşılmadı.

Büyük bir sır

O dönemde Arsenal'de forma giyen Ashley Cole biyografisinde Ferguson'un yüzüne gelen pizzanın kim tarafından atıldığının büyük bir sır olduğunu yazdı.

13 yıllık sır açıklandı

Chelsea forması giyen Cesc Fabregas, İngiliz komedyen James Corden'in programına konuk oldu ve 13 yıllık sırrı açıkladı.

“Özür diliyorum”

O dönemde Arsenal forması giyen Fabregas, Sir Alex Ferguson'un yüzüne pizza atan kişinin kendisi olduğunu belirtti.

Yıllar sonra itirafta bulunan Fabregas, "Ortalık karıştı. Elimdeki pizzayı fırlatmak istedim. Ancak Alex Ferguson'a atmak istemedim. Hedefimde başka biri vardı. Fergison'dan çok özür dilerim" dedi.