Soldado'dan Beşiktaş'a sert gönderme!

Soldado ve Pepe
Soldado ve Pepe

Yaşanan saha olayları sebebiyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş maçının ardından yapılan paylaşımlara bir yenisini Soldado ekledi. Soldado, Beşiktaş camiasına tepki gösterdi.

Fenerbahçe forması giyen Roberto Soldado, yaşanan saha olayları sebebiyle tatil edilen Beşiktaş maçının ardından sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepki gösterdi.

gzt

Sarı lacivertli takımın da benzer gerginliklerle karşı karşıya geldiğini belirten Soldado, hiçbir zaman sahayı terk etmediklerinin altını çizerek siyah beyazlı camiaya tepki gösterdi. Soldado, “Dün yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Biz başka statlardan bundan daha kotu durumlar yaşadık. Ama hiçbir zaman Türk futbolunun imajını bu hale getirecek bir şekilde sahayı terk etmedik. İkinci yarının başından itibaren maça devam etmemek için her şeyi yaptılar!” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli bir diğer oyuncu Josef de Souza da, Şenol Güneş’in Simon Kjaer’e fiziki müdahalede bulunduğu fotoğrafla birlikte Hasan Çetinkaya’nın yaralandığı görseli paylaşarak benzer bir tepki vermişti.

⚡Derbi tatil edildi!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()