Talisca'dan itiraf: Büyük kulüplerin ilgisi mutlu ediyor!

Talisca'dan transfer itirafı!
Talisca'dan transfer itirafı!

Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'taki geleceği hakkında konuşan yıldız oyuncu, geçmiş kariyerine ve kendisi hakkında çıkan transfer dedikodularına da değindi.

Beşiktaş'ın geçen sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı 23 yaşındaki Talisca'dan geleceğine ilişkin önemli açıklamalar geldi.

Türkiye'nin anlatıldığı gibi bir yer olmadığını ve burada oldukça mutlu olduğunu ifade eden Talisca, Benfica geçmişinde haksızlığa uğradığını söyledi.

Brezilyalı yıldız, geçen haftalarda Caner Erkin ile yaşadığı olay hakkında da konuşurken artık aralarında hiçbir soru olmadığını vurguladı.

İşte Talisca'nın yaptığı açıklamanın satır başları;

TÜRKİYE'DE ÇOK MUTLUYUZ

  • "Trafikte insanların araçlarından inip hazır ol duruşuna geçmesine şaşırdım. Daha sonra 10 Kasım ile ilgili bilgileri öğrendim. İnsanların tarihlerine sahip çıkması çok güzel. İnsanlar Türkiye'de tehlike var diyordu ancak burada tehlike yok. Ailem burada çok mutlu. Yemekler de çok güzel."

BENFİCA'DA HAKSIZLIĞA UĞRADIM

  • "Benfica'nın gözlemcisi beni keşfetti ve Benfica'ya kazandırdı. Portekiz Avrupa'ya giriş için çok önemli bir ülke, benfica da çok büyük bir takım. Aslında Benfica'da iyi bir sene geçirdim ama ikinci senemde teknik direktör değişikliği nedeniyle ilk senemde bulduğum forma şansını bulamadım. Orada haksızlığa uğradım. Beşiktaş'ın bana verdiği şans kadar orada şans verilseydi çok daha başarılı olabilirdim."

ALTYAPIYA ÖNEM VERMEK GEREKLİ

  • "Altyapı oyuncuları kulüplerin organik meyveleri aslında. Onlara daha çok şans verilmesi lazım Beşiktaş altyapısından bizimle antrenmana çıkan birçok genç var. İlerleyen zamanlarda kadroda yer bulacaklardır. Ben de Adriano, Pepe, ve Quaresma gibi isimlerden birçok şey öğreniyorum. İlk geldiğimde altyapıdan kaç oyuncu var diye sormuştum. Beşiktaş bunu düzene soktu. İlerleyen zamanlarda daha fazla oyuncuyu görebiliriz."

İLK TERCİHİM BEŞİKTAŞ

  • "Gelecek ile ilgili çok fazla plan yapmıyorum. Büyük kulüpler, büyük antrenörlerin ilgisi beni mutlu ediyor ama şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve Beşiktaş'a minnettarım. Elimden geldiği kadar Beşiktaş'ın şerefli formasını terletmek istiyorum. Birinci tercihim Beşiktaş'ta kalmak. Ama durumum biraz karışık. Kulüplerin birbirini anlaması gerekiyor. Benfica beni anlar mı? Bilemiyorum. Ben ne kadar istesem de kendi istediğim bir sonuca ulaşamayacağını biliyorum. Benfica ile maaş sorunum vardı. Beşiktaş formasıyla orada attığım golden sonra hissettiklerimi söyledim. Taraftarlar doğal olarak kızdı. Fakat yöneticilerin yaptıkları benim özel hayatımı etkilemişti."

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÇOK FARKLI BİR SEVİYE

  • "Aboubakar büyük bir golcü. Maçtan sonra bizim soyunma odamıza gelmesi eleştirildi ama çok iyi arkadaşlığımız vardı. Ona haksızlık yapıldı. Şampiyonlar Ligi en yüksek seviyedeki şampiyona. Fizik, zeka ve mental olarak en yüksek seviyeyi ortaya koymanız lazım. Şampiyonlar Ligi'nde hataya yer yok. Şampiyonlar Ligi bayrağı dalgalanmaya başladığında farklı bir his yaratıyor."

CANER İLE HİÇBİR SORUNUM YOK

  • "Hedeflerimize adım adım ilerliyoruz. Geçen sene yaşadığım sakatlık beni baya geride bıraktı ama 17 gol atmam mükemmel bir şey. Bu sene de çalışmalara devam edip daha iyi olmak istiyorum. Kafa golleri atmaya Türkiye'de başladım, daha önce hiç kafa golüm yoktu. Bunu Şenol Hoca keşfetti. Kendi kendime şaşırıyorum. Benfica ve Bahia'da bu kadar önde de hiç oynamamıştım. Caner ile aramızda şu an hiçbir sorun yok. Aynı takım için aynı hedefler için çalışan oyuncular arasında bu tip şeyler yaşanır. Ligde 4 maç kazanamamamız bizim için farklı bir deneyim oldu. O maçlarda şanssızlıklar da yaşadık. Ama bu durumu atlattık."
NEGREDO İLE DAHA İYİ ANLAŞIYORUZ

  • "Hocanın koyduğu her yerde oynarım ama kendimi rahat hissettiğim mevki forvetin arkasıdır. Hoca eğer başka pozisyonda oynamamı talep ederse seve seve oynarım. Beni çizgiye koyduğunda çizgi oyuncusunun performansı gibi performans gösteremem. Büyük oyuncularla oynamayı tercih ederdim. Büyük oyuncularla oynadığınızda o yüksek ücretlere zaten gelirsiniz. İyi çalıştıktan sonra, işler iyi yönetildikten sonra sıkıntı olmaz. Yeni transferler her geçen daha fazla anlaşıyorlar. İkisi de büyük oyuncular. Negredo ile dilden dolayı ilişkimiz daha iyi. Gün geçtikçe daha iyi olacaktır."

Deixa Deus ser a base de todos os seus planos, guiar a sua vida e você terá um futuro que jamais imaginou! ✌️😉✌️ #T94

andersontalisca (@andersontalisca)'in paylaştığı bir gönderi ()