Taraftar onu istiyor: Derbide mutlaka oynamalı!

Taraftar derbide sahada onu görmek istiyor
Taraftar derbide sahada onu görmek istiyor

Bu hafta sonu Galatasaray karşısında ölüm kalım mücadelesine çıkacak Fenerbahçe'de taraftar derbiyi büyük bir heyecanla bekliyor. Taraftarın diğer merak ettiği konu ise, Galatasaray'a karşı ilk 11'de görmek istedikleri oyuncuya forma verilip verilmeyeceği.

Fenerbahçe için Galatasaray derbilerinin yeri, ligde hangi konumda olursa olsun, herhangi bir iddia bulunsun bulunmasın her zaman için çok önemli olmuştur. Bu hafta sonu Pazar günü, tüm Türkiye'nin ekran başına geçip takip edeceği derbide Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak.

Pazar gününü iple çeken Fenerbahçe taraftarı, hafta sonu özellikle bir ismi sahada çok görmek istiyor. Galatasaray'a karşı her zaman ayrı bir motivasyonla oynayan Volkan, derbide taraftarın sahada görmek istediği oyuncular arasında ilk sırada yer alıyor.

Fakat Fenerbahçe'nin, derbi hazırlıklarından gelen haberler bu yönde değil; derbide Aykut Kocaman'ın kaledeki tercihinin Kameni olması bekleniyor.

Taraftarın Volkan isteğinin arkasında ise, tecrübeli kalecinin Galatasaray taraftarının kimyasıyla oynaması.

Öyle ki A Milli Takım ile çıktığı maçlarda Galatasaray taraftarı tarafından ıslıklanan Volkan'a, Fenerbahçe taraftarının ayrı bir güveni var.

Bu sezon Fenerbahçe'nin emektar kalecisi bu sezon kaleyi Kamerunlu kaleci Kameni'ye kaptırmış durumda.

Taraftar ise, Galatasaray derbisinde de büyük bir ihtimal kaleyi koruyacak Kameni yerine Volkan Demirel'i kalede görmek istiyor.

Kaynak: Hürriyet