Hık Demiş Burnundan Düşmüş: Mesut Özil'in yeryüzündeki 5 gizli ikiz kardeşi

Mesut Özil, Arsenal formasıyla maçtan önce düzenlenen seremonide gazetecilere göz kırpıyor.
Mesut Özil, Arsenal formasıyla maçtan önce düzenlenen seremonide gazetecilere göz kırpıyor.

Arsenal'ın kadife bilekli yıldızı Mesut Özil, karakteristik yüz hatları sebebiyle en fazla benzeri aranan isimlerin başında geliyor. Sürpriz bir bonusla birlikte Mesut Özil'in gizli ikiz kardeşlerini sizler için derledik.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giyen Mesut Özil, bilekleri kadar yüzüyle de oldukça karakteristik bir profile sahip. Kadife bileklerinin pek benzeri olmasa da, yüz hatlarını birkaç kişide görmek mümkün.

Yaklaşık 70 yıllık bir efsane olan Ferrari’nin kurucusu Enzo Ferrari’den, Buz Devri karakteri Sid’e kadar tam 5 kişinin fotoğrafları sosyal medyada bir hayli popüler oldu. Hepsinin de tek bir ortak özelliği var; Mesut Özil’e olan benzerlikleri.

Enzo Ferrari

                                    
                                    
                                    1898 yılında İtalya’da dünyaya gelen Enzo Ferrari, belki Mesut Özil gibi futbolcu olmadı ancak otomobil dünyasının Mesut Özil’i olmayı başardı. 1931 yılında Alfa Romeo’ya motor sporları yarışçısı olan Ferrari, yıllar sonra kendisiyle aynı taşıyan efsaneyi yarattı: FERRARI!
Enzo Ferrari 1898 yılında İtalya’da dünyaya gelen Enzo Ferrari, belki Mesut Özil gibi futbolcu olmadı ancak otomobil dünyasının Mesut Özil’i olmayı başardı. 1931 yılında Alfa Romeo’ya motor sporları yarışçısı olan Ferrari, yıllar sonra kendisiyle aynı taşıyan efsaneyi yarattı: FERRARI!
Gonzalo Galvan

                                    
                                    
                                    Arjantin’in Tucaman bölgesindeki Villa Santillan futbol okulunda antrenmanlara çıkan 13 yaşındaki Gonzalo Galvan, şöhret basamaklarını akranlarına kıyasla daha erken çıktı. Bir gazetecinin, Mesut Özil’e olan benzerliğini fark etmesiyle manşetleri süsleyen Galvan, aynı zamanda idolü gibi 10 numara pozisyonunda oynuyor. Ne diyelim, dileriz kariyeri de benzer…
Gonzalo Galvan Arjantin’in Tucaman bölgesindeki Villa Santillan futbol okulunda antrenmanlara çıkan 13 yaşındaki Gonzalo Galvan, şöhret basamaklarını akranlarına kıyasla daha erken çıktı. Bir gazetecinin, Mesut Özil’e olan benzerliğini fark etmesiyle manşetleri süsleyen Galvan, aynı zamanda idolü gibi 10 numara pozisyonunda oynuyor. Ne diyelim, dileriz kariyeri de benzer…
Maty Feldman'ın kendisini merak edenler için...

                                    
                                    
                                    Feldman'ın Mesut Özil'le ilgili benzerliğini konu alan hiçbir haberde, futbol topuyla poz verdiği bu kare yoktur. Kıymetini bilelim...
Maty Feldman'ın kendisini merak edenler için... Feldman'ın Mesut Özil'le ilgili benzerliğini konu alan hiçbir haberde, futbol topuyla poz verdiği bu kare yoktur. Kıymetini bilelim...
Bu minik arkadaşın kim olduğu henüz internet üzerinde netlik kazanmadı. İsmi bilinmese de yüzü ezberlenen ender kişilerden olmayı başardı.
Bu minik arkadaşın kim olduğu henüz internet üzerinde netlik kazanmadı. İsmi bilinmese de yüzü ezberlenen ender kişilerden olmayı başardı.
BONUS: Sid

                                    
                                    
                                    Son yılların en iyi animasyon serisi olan Buz Devri’nin tartışmasız en sempatik karakteri olan Sid, listemizin ‘bonus’ kısmında kendisine yer buldu. Benzerliği yorumsuz bırakalım ama seyir zevki olarak ikisinin de izlerken insanı müthiş keyiflendirdiğini kabul edebiliriz.
BONUS: Sid Son yılların en iyi animasyon serisi olan Buz Devri’nin tartışmasız en sempatik karakteri olan Sid, listemizin ‘bonus’ kısmında kendisine yer buldu. Benzerliği yorumsuz bırakalım ama seyir zevki olarak ikisinin de izlerken insanı müthiş keyiflendirdiğini kabul edebiliriz.