Terim'in sahadaki yeni beyni: Younes Belhanda

Terim'in sahadaki yeni beyni: Younes Belhanda ​
Terim'in sahadaki yeni beyni: Younes Belhanda ​

Atiker Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarında Belhanda ile özel Fatih Terim, kendisinden daha çok gayret beklediğini söylemişti. Görünen o ki Terim, hafta içi gerçekleştirilen bu özel görüşmenin meyvesini kısa sürede aldı. Faslı yıldız Atiker Konyaspor ile oynanan kupa mücadelesinde oldukça iştahlı bir görüntü sergiledi.

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ikinci karşılaşmasında Atiker Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Younes Belhanda performansıyla göz doldurdu. Bu performansın arkasında yatan neden ise, Terim'in oyuncu ile hafta içi özel bir görüşme yapması olarak gözüküyor.

Sarı kırmızılı camiaya geldiği ilk günden bu yana eleştirilerin hedefinde olan Faslı yıldız, hafta içi Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin meyvesini verdi.

İkili arasında yapılan görüşmede, oyuncudan tüm beklentilerini anlatan Terim, orta sahada tüm sorumluluğu kendisine vereceğini dile getirdi. Belhanda ise Konyaspor karşısında sergilediği oyun ile kendisinden bekleneni, Terim'e verebileceğinin sinyallerini verdi.

Sivasspor karşılaşmasında yedek kulübesinde kalan Faslı yıldız, Konyaspor karşılaşmasında yakaladığı şansı oldukça iyi değenlendirerek Terim'e mesaj verirken, Terim de takımdaki yeni beynini bulmuş oldu.