Thierry Henry resmen Monaco'da
12:00, 13/10/2018, CumartesiG: Güncelleme: 14:25, 13/10/2018, Cumartesi

Monaco, eksi futbolcusu Thierry Henry'yi takımın başına getirdiğini bu fotoğrafı paylaşarak açıkladı.
Monaco, teknik direktörlüğe Fransızların efsane isimlerinden Thierry Henry'yi getirdiğini sosyal medyada resmen duyurdu. 41 yaşındaki Fransız futbol adamı ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.
Fransa 1. Futbol Ligi (
Ligue 1
) ekiplerinden Monaco
'da, Leonardo Jardim
'den boşalan teknik direktörlük görevine eski yıldız futbolcu Thierry Henry
getirildi.Kulüpten yapılan açıklamaya göre bir dönem
Monaco
forması da giyen 41 yaşındaki Henry
, 3 sezon
boyunca takımın teknik direktörlüğünü
üstlenecek.
Monaco'da hafta içi görevine son verilen Portekizli Leonardo Jardim'in yerine getirilen Fransız çalıştırıcı,
kariyerinde ilk kez
teknik direktörlük
deneyimi yaşayacak.- Futbolculuğu dönemindeMonaco'nun yanı sıraJuventus,Arsenal,BarcelonaveNew York Red Bullstakımlarında forma giyen ve771 maçta 356 kezağları sarsan Henry, 2016'dan bu yanaBelçika Milli Takımı'ndayardımcı antrenörlükgörevini üstleniyordu.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.