Trabzonspor'da Onur Kıvrak dönemi sona erdi

Onur Recep Kıvrak yaşadığı sakatlığın ardından topallıyor.
Onur Recep Kıvrak yaşadığı sakatlığın ardından topallıyor.

Trabzonspor, Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti. Tecrübeli eldivenin gelecek sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi gereği alacaklarını taksitlendirmeyi kabul ettiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da günlerdir merak edilen Onur Kıvrak meselesi çözüme kavuştu. Antalya kampına götürülmeyen ve takımda düşünülmeyen kaleci, yönetimle anlaşarak sözleşmesini feshetti.

Tecrübeli eldivenin gelecek sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi gereği alacaklarını taksitlendirmeyi kabul ettiği belirtildi. 31 yaşındaki file bekçisinin bundan sonraki kariyerinde nasıl bir tercihte bulunacağı ise merak konusu.

Onur Kıvrak kariyer kararını açıklayacak

Futbolu bırakacağı iddiaları basında yer alan oyuncunun dizindeki yırtık sebebiyle ameliyat olmayı da planladığı aktarıldı. Onur Kıvrak'ın yakın zaman içerisinde yazılı ya da düzenleyeceği bir basın toplantısıyla kariyeriyle ilgili açıklamalar yapacağı belirtildi.

  • Onur Kıvrak, 2008 yılında Karşıyaka'dan Trabzonspor'a transfer olmuştu. Tecrübeli file bekçisinin bordo mavililerdeki kariyeri 2018-2019 sezonu devre arasında son buldu.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Trabzonspor, Onur Kıvrak'ın sözleşmesinin karşılıklı anlaşmayla feshedildiğini KAP'a bildirdi.